Bodö/Glimt

18 september kl 19:00 Bodö/Glimt - FK Haugesund 1-1 Läs mer
Nästa match:
2 oktober
Sandefjord - Sarpsborg kl 18:00

Stark insats när Haugesund tog poäng borta mot Bodö/Glimt

Haugesund tog en poäng borta mot starka Bodö/Glimt. Söndagens match i Eliteserien herr i fotboll slutade 1-1 (0-0).

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Runar Espejord till framspelad av Brice Wembangomo och gav Bodö/Glimt ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Julius Eskesen träff framspelad av Peter Therkildsen och kvitterade för Haugesund. 1-1-målet blev matchens sista.

Bodö/Glimt har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Haugesund har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Bodö/Glimts sjätte oavgjorda match den här säsongen.

För Bodö/Glimt gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Haugesund är på tionde plats.

Lördag 1 oktober 19.00 spelar Bodö/Glimt borta mot Lilleström. Haugesund möter Odd hemma söndag 2 oktober 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bodö/Glimt möter Haugesund hemma i kväll

Avspark

Match igen för Bodö/Glimt när Haugesund står för motståndet i Eliteserien herr i fotboll i kväll. Det blev seger i den senaste matchen för Haugesund, 2-1 mot Rosenborg på hemmaplan, Bodö/Glimt blev besegrat av Tromsö.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Bodö/Glimt på bortaplan med 4-1.

Haugesund har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Odd och Ålesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tromsö höll undan och vann mot Bodö/Glimt

Hemmalaget Tromsö tog greppet om matchen mot Bodö/Glimt i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus. I andra halvlek kom Bodö/Glimt närmare, men matchen i Eliteserien herr i fotboll slutade 3-2 till Tromsö.

Det var hemmaseger nummer fem i rad för Tromsö.

Tromsö tog en tidig ledning. Lasse Nordas gjorde målet på pass av August Mikkelsen, redan i 13:e minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 38:e minuten, genom August Mikkelsen. I 55:e minuten slog Eric Kitolano till, och gjorde 3-0.

Med fem minuter kvar att spela reducerade Bodö/Glimt genom Nino Zugelj på pass av Hugo Vegard Vetlesen.

Bodö/Glimt reducerade igen i 89:e minuten genom Hugo Vegard Vetlesen. 3-2-målet blev matchens sista. Mer än så blev det dock inte för Bodö/Glimt.

Tromsö har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Bodö/Glimt har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Tromsös sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Bodö/Glimts andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Tromsö ligger på sjunde plats i tabellen, och Bodö/Glimt är på tredje plats.

I nästa match, söndag 18 september 19.00, har Tromsö Viking borta, medan Bodö/Glimt spelar hemma mot Haugesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Tromsö mot Bodö/Glimt på hemmaplan

Avspark

Match igen för Tromsö när Bodö/Glimt står för motståndet i Eliteserien herr i fotboll i kväll. Inget av lagen lyckades senast, Tromsö förlorade mot Haugesund med 1-2 och Bodö/Glimt mot Molde med 1-4.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

Bodö/Glimt är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Molde i tidiga seriefinalen mot Bodö/Glimt

Molde tog en tung seger på bortaplan mot Bodö/Glimt i toppmötet mellan ettan och tvåan i Eliteserien herr i fotboll på lördagen. Matchen slutade 1-4 (1-2).

Det här innebär att Molde nu har åtta segrar i följd.

Matchen var mållös till Molde tog ledningen i 38:e minuten, genom Markus Kaasa framspelad av Magnus Eikrem. Direkt efter pausen nätade Isak Helstad Amundsen och kvitterade för Bodö/Glimt.

I 45:e minuten nätade Emil Breivik, på pass av Kristoffer Haugen och gav Molde ledningen.

Markus Kaasa gjorde dessutom 1-3 i 68:e minuten framspelad av Kristoffer Haugen.

Och med sex minuter kvar att spela ökade Molde ledningen genom Ola Brynhildsen på pass av Magnus Grødem. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

Bodö/Glimt har tre vinster, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna.

Resultatet innebär att Bodö/Glimt ligger kvar på andra plats och Molde toppar tabellen.

Nästa motstånd för Bodö/Glimt är Tromsö. Molde tar sig an Jerv borta. Båda matcherna spelas söndag 11 september 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Molde med sju segrar i rad möter Bodö/Glimt

Avspark

I kväll är det dags för match för Molde som gästar Bodö/Glimt i Eliteserien herr i fotboll. Molde har sju raka segrar, senast med 4-1 mot Sarpsborg, och är nu på första plats. Bodö/Glimt har åtta matcher i rad utan förlust inför mötet med Molde.

När lagen möttes senast, 29 maj, slutade det med seger för Molde med 3-1.

Molde är obesegrade på bortaplan, efter sju segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bodö/Glimt formstarka svit fortsätter efter 2-0 mot Jerv

Det blev 0-2 (0-1) när Jerv mötte Bodö/Glimt på lördagen hemma. Det innebar åtta raka matcher utan förlust för Bodö/Glimt i Eliteserien herr i fotboll.

Vinsten mot Jerv innebär att Bodö/Glimt har fyra segrar i rad på bortaplan.

Gästande Bodö/Glimt tog en tidig ledning. Runar Espejord gjorde målet, redan i nionde minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. I 66:e minuten slog Hugo Vegard Vetlesen till, framspelad av Amahl Pellegrino och gjorde 0-2. 0-2-målet blev matchens sista.

Jerv har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Bodö/Glimt har fyra vinster och en oavgjord.

I tabellen innebär det här att Bodö/Glimt nu ligger på andra plats. Jerv är på 15:e plats.

I nästa omgång har Jerv Odd borta, söndag 4 september 19.00. Bodö/Glimt spelar hemma mot Molde lördag 3 september 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bodö/Glimt vill starta ny segerrad mot Jerv

Avspark

Bodö/Glimt hade en riktigt fin form inför senaste matchen mot HamKam, där sviten på sex raka segrar dock tog slut (2-2). I kväll möter laget Jerv i Eliteserien herr i fotboll på bortaplan. Det blev förlust för Jerv mot Strömsgodset senast.

Bodö/Glimt vann lagens senaste möte med 5-0.

Bodö/Glimt är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tungt för Bodö/Glimt – HamKam bröt fina vinstsviten

Bodö/Glimt har haft en stark period i Eliteserien herr i fotboll och inför matchen hemma mot HamKam hade laget tagit sex raka segrar. På lördagen tog det stopp och matchen slutade 2-2 (1-0). Det var första poängförlusten sedan den 2 juli för Bodö/Glimt.

Matchen blev den åttonde i rad utan seger för HamKam.

Bodö/Glimt tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Amahl Pellegrino på pass av Hugo Vegard Vetlesen. I 54:e minuten slog Hasan Kurucay till, framspelad av Kobe Hernandez-Foster och kvitterade för HamKam.

I den 72:a minuten gav Amahl Pellegrino Bodö/Glimt ledningen på nytt.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Pal Alexander Kirkevold gjorde mål för HamKam framspelad av Aleksander Melgalvis. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Bodö/Glimt har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan HamKam har tre oavgjorda och två förluster. Det här var Bodö/Glimts femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Bodö/Glimt är kvar på andra plats, och HamKam stannar på 13:e plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Bodö/Glimt är Jerv. Lagen möts lördag 27 augusti 19.00. HamKam tar sig an Haugesund hemma söndag 28 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bodö/Glimt vill förlänga fina segersviten mot HamKam

Avspark

Bodö/Glimt möter HamKam i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Bodö/Glimt är nu på andra plats i tabellen, efter sex segrar i rad, den senaste mot Sarpsborg med 4-1. HamKam fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 1-1 mot Vålerenga.

Bodö/Glimt vann lagens senaste möte med 2-0.

HamKam är ganska bra på bortaplan, och har en seger och fem oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 23 33 57
2 Lilleström 23 16 44
3 Rosenborg 23 18 43
4 Bodö/Glimt 23 26 42
5 Vålerenga 23 10 39
6 Viking 23 3 33
7 Odd 23 -8 33
8 Strömsgodset 23 4 32
9 Tromsö 23 -5 31
10 Haugesund 23 -1 29
11 Sarpsborg 23 -3 28
12 Ålesund 23 -13 25
13 HamKam 23 -4 23
14 Sandefjord 23 -19 22
15 Kristiansund 23 -21 16
16 Jerv 23 -36 14

Skytteliga

Amahl Pellegrino 18
Hugo Vegard Vetlesen 9
Runar Espejord 6
Ulrik Saltnes 6
Victor Boniface 6
Isak Helstad Amundsen 2
Joel Mvuka 2
Alfon Sampsted 1
Brede Moe 1
Brice Wembangomo 1
Lars-Jorgen Salvesen 1
Nino Zugelj 1
Ola Solbakken 1
Sondre Sörli 1