SJK-j

2 oktober kl 14:00 Esse IK - SJK-j 3-0 Läs mer

Esse IK klart bättre än SJK-j på Bollplan 1 N

Redan i första halvlek tog Esse IK greppet om hemmamatchen mot SJK-j på söndagen. Och i andra halvlek utökades 1-0-ledningen och matchen i division 2 damer i fotboll slutade 3-0.

Esse IK startade matchen bäst och tog ledningen. Amanda Vikström slog till, redan i 23:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Först med nio minuter kvar att spela ökade Esse IK ledningen genom Johanna Strömsholm.

Till slut kom också 3-0 genom Cecilia Barkar som ökade Esse IK:s ledning i 86:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

Esse IK har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan SJK-j har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Serien är nu färdigspelad. Esse IK slutar på sjunde plats, och SJK-j på fjärde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Serieavslutning när Esse IK möter SJK-j

Avspark

Sista matcherna i division 2 damer i fotboll spelas i dag, och Esse IK och SJK-j möts på Bollplan 1 N. SJK-j har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Esse IK. Esse IK vann sin senaste match med 1-0 mot VIFK II.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för SJK-j, med 4-1.

SJK-j har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Elina Martonen poängräddare för SJK-j mot HauPa

HauPas Oma maali gjorde 1-0 i första halvlek borta mot SJK-j i division 2 damer. I andra halvlek jobbade sig SJK-j in i matchen, och kvitterade genom Elina Martonen. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Resultatet innebär sjätte matchen i rad utan förlust för SJK-j.

SJK-j har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan HauPa har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var SJK-js tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är SJK-j på tredje plats i tabellen, medan HauPa är på fjärde plats.

I nästa match möter SJK-j Esse IK borta och HauPa möter RoPS hemma. Båda matcherna spelas söndag 2 oktober 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Näst sista omgången: SJK-j mot HauPa på OmaSp Stadion TN

Avspark

Division 2 damer i fotboll är snart färdigspelad. I näst sista omgången möts i dag tredjeplacerade SJK-j och fjärdeplacerade HauPa på OmaSp Stadion TN. SJK-j har fem matcher i rad utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade HauPa. HauPa vann sin senaste match med 4-0 mot GBK Girls.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för HauPa på hemmaplan, 7-1.

HauPa är rätt bra på bortaplan, och har fyra segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SJK-j tog rättvis seger mot FC United

SJK-j startade bra i matchen mot FC United på hemmaplan på söndagen. Och 3-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 5-1 i matchen i division 2 damer i fotboll.

Segern var SJK-js fjärde på de senaste fem matcherna.

Målgörare för FC United var Jenna Tunkkari.

SJK-j har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan FC United har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Med två omgångar kvar är SJK-j på tredje plats i tabellen, medan FC United är på femte plats.

Nästa motstånd för SJK-j är HauPa. Lagen möts söndag 25 september 14.00 på OmaSp Stadion TN. FC United tar sig an JyPK hemma lördag 24 september 16.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka FC United jagar ny seger mot SJK-j på bortaplan

Avspark

SJK-j tar emot FC United i dag i division 2 damer i fotboll på OmaSp Stadion TN. FC United har en svit på fem matcher med poäng inför mötet med sjätteplacerade SJK-j. SJK-j har fyra matcher i rad utan förlust.

Senast lagen möttes slutade det med seger för FC United på hemmaplan med 4-1.

FC United är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Uddamålsseger för SJK-j som besegrade VIFK II

Det blev uddamålsseger för bortalaget SJK-j i matchen mot VIFK II på Botniahalli ulko TN. Laget vann söndagens match i division 2 damer i fotboll med 3-2 (1-0). Segermålet för SJK-j stod Emma Kunnaspuro för efter 83 minuter.

– Vifk ledde 2-1 med 20 minuter men starka Sjk svängde matchen till vinst. Vifk kämpade och visade inställning men det räckte inte, kommenterade VIFK II:s tränare Martin Heinrich efter matchen.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Riina Pirttinen till och gav SJK-j ledningen.

I 55:e minuten slog Ella Björklund till, och kvitterade för VIFK II.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Riia Koivisto och gav VIFK II ledningen. Men mer än så orkade laget inte med.

Helena Hakala kvitterade för SJK-j i 77:e minuten.

Och med sju minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Emma Kunnaspuro. 2-3-målet blev matchens sista.

VIFK II har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan SJK-j har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var VIFK II:s andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även SJK-js tredje uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är VIFK II på nionde plats i tabellen, och SJK-j är på fjärde plats.

I nästa match möter VIFK II OTP borta på lördag 17 september 14.00. SJK-j möter FC United söndag 18 september 14.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – VIFK II jagar nya poäng mot SJK-j

Avspark

I dag är det dags för match för VIFK II som tar emot SJK-j hemma på Botniahalli ulko TN i division 2 damer i fotboll. VIFK II vann mot SeMi, 4-3, senast och bröt sin dystra svit på fem raka förluster. SJK-j har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade VIFK II.

Senaste mötet mellan lagen slutade oavgjort, 0-0.

SJK-j har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot SeMi, GBK Girls och OTP.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1-1 för JyPK – åttonde matchen i rad utan förlust

Det blev 1-1 (0-0) mellan JyPK och gästande SJK-j när lagen möttes på Palokka TN på lördagen. Det innebär åttonde matchen i rad utan förlust för JyPK i division 2 damer i fotboll.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 66:e minuten innan Elina Martonen gav SJK-j ledningen.

Kvitteringen kom med tre minuter kvar att spela, när Ella-Rosa Huusko gjorde mål för JyPK. 1-1-målet blev matchens sista.

JyPK har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan SJK-j har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var JyPK:s andra oavgjorda match den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är JyPK på andra plats i tabellen, och SJK-j är på fjärde plats.

I nästa omgång har JyPK HauPa borta på Länsituuli i Haukipudas, lördag 10 september 14.00. SJK-j spelar borta mot VIFK II söndag 11 september 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JyPK möter SJK-j hemma i dag

Avspark

Match igen för JyPK när SJK-j gästar Palokka TN i division 2 damer i fotboll i dag. JyPK har sju matcher i rad utan förlust inför mötet med femteplacerade SJK-j. Det blev seger i den senaste matchen för SJK-j, 3-0 mot GBK Girls på hemmaplan.

JyPK vann lagens senaste möte med 2-1.

SJK-j är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 2 damer

# Lag S MS P
1 RoPS 18 86 47
2 JyPK 18 28 44
3 HauPa 18 13 27
4 SJK-j 18 -9 27
5 FC United 18 -5 26
6 SeMi 18 -7 25
7 Esse IK 18 -7 19
8 OTP 18 -22 18
9 VIFK II 18 -16 17
10 GBK 18 -61 6

Skytteliga

Helena Hakala 12
Hilla Koskinen 9
Jessica Karjalainen 3
Riina Pirttinen 3
Sofia Kukila 3
Elina Martonen 2
Iina Maria Pienimäki 2
Emma Kunnaspuro 1
Heidi Yli-Hemminki 1
Oma maali 1