Fortuna Sittard

15 mars kl 21:00 Fortuna Sittard - FC Emmen 3-1 Läs mer
Nästa match:
30 mars
Willem II - Fortuna Sittard kl 19:30

Efterlängtad seger för Fortuna Sittard - bröt förlustsviten mot Emmen

Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för Fortuna Sittard i Eredivisie i fotboll. Men hemma mot Emmen bröts den tuffa sviten. Det blev 3–1 (3–0) i matchen. Matchen blev dock den femte i rad utan seger för Emmen. Målgörare för Fortuna Sittard var Andrija Novakovich och Lisandro Semedo, medan Emmens mål gjordes av Reuven Niemeijer. Ett av Fortuna Sittards mål var ett självmål. Det här betyder att Fortuna Sittard ligger på tolfte plats i tabellen, och Emmen är på 16:e plats. I nästa omgång har Fortuna Sittard Willem II borta, lördag 30 mars 19.30. Emmen spelar borta mot Zwolle söndag 31 mars 15.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Emmen jagar nya poäng mot Fortuna Sittard

Avspark

I kväll möter Emmen Fortuna Sittard på bortaplan i Eredivisie i fotboll. Emmen bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Heracles, 1–1. Hemmalaget har fyra raka förluster, senaste mot Ajax med 0–4. Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 3–3.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ajax segrade mot Fortuna Sittard på hemmaplan

Ajax vann söndagens match hemma mot Fortuna Sittard i Eredivisie i fotboll. I halvtid ledde laget med 2–0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 4–0. I och med detta har Fortuna Sittard fyra förluster i rad. Målgörare för Ajax var David Neres och Dusan Tadic, som gjorde två mål var. I tabellen innebär det här att Fortuna Sittard nu ligger på 14:e plats. Ajax är på andra plats. Onsdag 13 mars 19.30 spelar Ajax hemma mot Zwolle. Fortuna Sittard möter Emmen hemma fredag 15 mars 21.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortuna Sittard vill bryta tunga trenden borta mot Ajax

Avspark

Fortuna Sittard har tre matcher i rad utan seger i Eredivisie inför kvällens match på bortaplan mot andraplacerade Ajax i fotboll. Ajax vann sin senaste match med 5–1 mot ADO den Haag. Fortuna Sittard är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tuff match slutade med seger för AZ Alkmaar mot Fortuna Sittard

Det svängde i matchen i Eredivisie i fotboll mellan AZ Alkmaar och Fortuna Sittard. Bortalaget Fortuna Sittard hade ledningen i halvtid, med 2–1, men efter pausen vände AZ Alkmaar matchen och vann till slut med 4–2. Därmed har AZ Alkmaar fem raka segrar på hemmaplan. Teun Koopmeiners gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Oussama Idrissi och Guus Til, målen för Fortuna Sittard gjordes av Andrija Novakovich och Lazaros Lamprou. Resultaten i sista omgången betyder att AZ Alkmaar slutar på fjärde plats i tabellen. Söndag 10 mars möter AZ Alkmaar Zwolle borta 13.15 och Fortuna Sittard möter Ajax borta 17.45.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast - AZ Alkmaar vill ha revansch i mötet med Fortuna Sittard

Avspark

AZ Alkmaars segerrad på fem raka matcher bröts senast mot Willem II. Nu match för AZ Alkmaar hemma mot Fortuna Sittard i Eredivisie i fotboll. Fortuna Sittard blev utan poäng i mötet med Heerenveen senast. Fortuna Sittard är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

4–2 mot Fortuna Sittard gjorde Heerenveen till segrare igen

Spelarna i Heerenveen fick äntligen njuta av en seger igen, efter 4–2 (1–2) borta mot Fortuna Sittard. Segern var den första efter sju matcher i rad utan seger i Eredivisie i fotboll. Hemmalaget Fortuna Sittard hade alltså greppet i halvtid och ledde med 2–1. Men Heerenveen vände på matchen och vann till slut. Sam Lammers gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Mitchell Van Bergen och Daniel Hoegh, målen för Fortuna Sittard gjordes av Mark Diemers och Lazaros Lamprou. För tabellens utseende betyder det här att Fortuna Sittard ligger på tolfte plats medan Heerenveen har tiondeplatsen. Fortuna Sittard tar sig an AZ Alkmaar i nästa match borta fredag 1 mars 21.00. Heerenveen möter Willem II hemma söndag 3 mars 15.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Heerenveen vill förlänga sviten - möter Fortuna Sittard borta

Avspark

I kväll är det dags för match för Fortuna Sittard som tar emot Heerenveen hemma. Heerenveen har tre matcher i rad utan förlust i Eredivisie inför mötet med elfteplacerade Fortuna Sittard i fotboll. Fortuna Sittard blev utan poäng i mötet med Heracles senast. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Adrian Dalmau det stora utropstecknet när Heracles slog Fortuna Sittard

Heracles besegrade Fortuna Sittard hemma i Eredivisie i fotboll med 6–0 (1–0). Men snackisen var Adrian Dalmau - som gjorde hela fyra mål. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Kristoffer Peterson och Jesper Drost. Heracles nya tabellposition är sjätte plats, medan Fortuna Sittard är på tionde plats. Heracles tar sig an Venlo i nästa match borta fredag 22 februari 21.00. Fortuna Sittard möter Heerenveen hemma lördag 23 februari 20.45.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Heracles jagar nya poäng mot Fortuna Sittard

Avspark

I kväll är det dags för match för Heracles som tar emot Fortuna Sittard hemma i Eredivisie i fotboll. Heracles som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 1–0 mot Ajax. Fortuna Sittard vann senast mot Excelsior med 4–1. Fortuna Sittard är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nederländerna 18/19 Eredivisie

# Lag S MS P
1 PSV Eindhoven 26 63 67
2 Ajax 26 66 62
3 Feyenoord 26 22 47
4 AZ Alkmaar 26 22 47
5 Vitesse 26 11 40
6 Utrecht 26 11 40
7 Heracles 26 -4 39
8 Groningen 26 -3 35
9 Willem II 26 -7 34
10 Heerenveen 26 -3 33
11 Venlo 26 -12 32
12 Zwolle 26 -11 29
13 Fortuna Sittard 26 -18 29
14 Den Haag 26 -17 28
15 Excelsior 26 -27 26
16 De Graafschap 26 -24 25
17 Emmen 26 -30 25
18 Breda 26 -39 17

Skytteliga

Andrija Novakovich 7
Lazaros Lamprou 7
Mark Diemers 6
Ahmed El Messaoudi 5
Finn Stokkers 5
Lisandro Semedo 3
Andre Vidigal 2
Branislav Ninaj 2
Lars Hutten 2
Jorrit Smeets 1
Jose Rodriguez 1
Wessel Dammers 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.