GBK

GBK - Hercules 2-4 Läs mer

Jyri Vääräniemi tremålskytt i Hercules seger mot GBK

Jyri Vääräniemi stod för ett hattrick när Hercules besegrade GBK på bortaplan med 4-2 (1-1) i division 2 herrar i fotboll. Onni Heikkinen gjorde också ett mål för segrarna, målen för GBK gjordes av Ferreira Felipe Felix och Petteri Jokihaara.

GBK har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Hercules har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Det här betyder att GBK slutar på nionde plats, och Hercules på tredje plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hercules jagar ett trendbrott på bortaplan mot GBK

Avspark

Hercules har inte vunnit på tre raka matcher i division 2 herrar inför dagens möte borta mot åttondeplacerade GBK i fotboll. GBK blev utan poäng i mötet med JBK senast.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Hercules, med 2-0.

Hercules har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot FCV, OTP och KajHa.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Joakim Häggblom och Benjamin Östman matchvinnare när JBK vann mot GBK

JBK tog en säker seger på hemmaplan mot GBK i division 2 herrar i fotboll. Matchen slutade 2-0 (1-0) efter mål av Joakim Häggblom och Benjamin Östman.

JBK har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan GBK har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Med en omgång kvar är JBK på nionde plats i tabellen, och GBK är på åttonde plats.

På lördag 1 oktober 14.00 spelar JBK borta mot FCV, och GBK hemma mot Hercules.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka GBK jagar ny seger mot JBK på bortaplan

Avspark

I dag tar JBK emot GBK i division 2 herrar i fotboll på Västerplan TN. GBK har fyra matcher i rad utan förlust. Det blev seger i den senaste matchen för JBK, 2-1 mot Rovaniemi Football Academy på hemmaplan.

Senast lagen möttes slutade det med seger för GBK på hemmaplan med 2-1.

GBK är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

GBK vann borta mot OLS

GBK vann en målmässigt jämn match borta mot OLS i division 2 herrar i fotboll på söndagen. 2-3 (1-1) slutade matchen. Segermålet för GBK stod Teemu Mäki för efter 56 minuter.

Matchen var mållös till OLS tog ledningen i 33:e minuten, genom Kuutti Matila. Direkt efter pausen nätade Topi Mäki och kvitterade för GBK.

GBK gjorde också 1-2 i 50:e minuten när Petteri Jokihaara hittade rätt.

Bara en minut senare var det Leevi Pekkala som såg till att OLS kvitterade till 2-2.

GBK tog ledningen fem minuter senare genom Teemu Mäki. 2-3-målet blev matchens sista.

OLS har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan GBK har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var OLS:s sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även GBK:s andra uddamålsseger.

Med två omgångar kvar är OLS på tredje plats i tabellen, medan GBK är på åttonde plats.

Nästa motstånd för OLS är Hercules. Lagen möts söndag 25 september 18.00 på Raatin stadion N. GBK tar sig an JBK borta lördag 24 september 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka GBK jagar ny seger mot OLS på bortaplan

Avspark

I dag är det dags för match för OLS som tar emot GBK hemma på Castren TN i division 2 herrar i fotboll. GBK har tre matcher i rad utan förlust. OLS vann sin senaste match med 4-0 mot Komeetat.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för OLS, med 3-0.

GBK har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot FCV.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Oavgjort för GBK hemma mot Rovaniemi Football Academy

Lagen delade på poängen när GBK och gästande Rovaniemi Football Academy möttes i division 2 herrar i fotboll, på lördagen. Matchen slutade 1-1 (1-1).

Rovaniemi Football Academy startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Riku-Veli Niska slog till, redan i sjunde minuten.

GBK kvitterade till 1-1 i 36:e minuten, genom Ferreira Felipe Felix. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade 1-1.

GBK har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Rovaniemi Football Academy har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var GBK:s femte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är GBK på åttonde plats i tabellen, medan Rovaniemi Football Academy är på femte plats.

GBK möter OLS i nästa match borta söndag 18 september 14.00. Rovaniemi Football Academy möter samma dag JBK borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar GBK hemma mot Rovaniemi Football Academy

Avspark

GBK möter Rovaniemi Football Academy på hemmaplan på lördagen på Keskuskenttä TN i division 2 herrar. Det blev seger i den senaste matchen för Rovaniemi Football Academy, 1-0 mot Närpes Kraft hemma, medan GBK spelade lika, 1-1, mot Komeetat i senaste matchen.

När lagen möttes senast, 22 juni på Keskuskenttä TN, slutade det med seger för Rovaniemi Football Academy med 5-1.

Rovaniemi Football Academy har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot OTP och Komeetat.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rasmus Häkkinen räddade poäng när Komeetat kryssade mot GBK

I halvtid ledde GBK matchen på bortaplan i division 2 herrar i fotboll mot Komeetat med 1-0, efter mål av Petteri Jokihaara. Men i andra halvlek jobbade sig Komeetat in i matchen, och kvitterade genom Rasmus Häkkinen. Matchen slutade 1-1.

Komeetat har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan GBK har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Komeetats tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Komeetat sist i serien, medan GBK är på åttonde plats.

Komeetat tar sig an OLS i nästa match borta lördag 10 september 14.00. GBK möter samma dag 17.00 Rovaniemi Football Academy hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmamatch för Komeetat som möter GBK i kväll

Avspark

Komeetat möter GBK hemma i kväll i division 2 herrar i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för GBK, 4-0 mot Närpes Kraft hemma, Komeetat lyckades inte lika bra och förlorade mot JJK Jyväskylä.

GBK vann lagens senaste möte med 3-1.

GBK har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot FCV.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 2 herrar

# Lag S MS P
1 JJK Jyväskylä 22 38 55
2 VIFK 22 19 48
3 Hercules 22 12 37
4 OLS 22 12 34
5 Närpes Kraft 22 3 34
6 Rovaniemi Aca 22 6 32
7 OTP 22 -7 24
8 FCV 22 -7 23
9 GBK 22 -12 23
10 JBK 22 -13 23
11 KajHa 22 -15 19
12 Komeetat 22 -36 15

Skytteliga

Ferreira Felipe Felix 14
Petteri Jokihaara 6
Aaro Hedman 4
Joni Lämsä 2
Markus Enlund 2
Teemu Mäki 2
Francisco Rafael Toro Ferreira 1
Oma maali 1
Topi Mäki 1
Zhan Bulatkulov 1