FCV

FCV - JBK 1-2 Läs mer

Formstarka JBK tog ännu en seger

JBK är nu inne i en stark period i division 2 herrar i fotboll. När laget mötte FCV borta på Liikuntapuisto N på lördagen kom tredje raka segern. Laget vann med 2-1 (0-1), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Segermålet för JBK stod Elias Machaal för efter 75 minuter.

Matchen var mållös till FCV tog ledningen i 27:e minuten, genom Matias Sarlin. Direkt efter pausen gjorde Endrit Rrustemi mål och kvitterade för JBK.

I 75:e minuten avgjorde Elias Machaal matchen. Machaal fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

FCV har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var FCV:s sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även JBK:s fjärde uddamålsseger.

Serien är nu färdigspelad. FCV slutar på åttonde plats, och JBK på tionde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JBK i fin form möter FCV borta

Avspark

I dag möter JBK FCV på bortaplan i division 2 herrar i fotboll på Liikuntapuisto N. JBK har tre matcher i rad utan förlust inför matchen mot sjundeplacerade FCV. FCV spelade Rovaniemi Football Academy senast och förlorade.

Senast lagen möttes slutade det med seger för FCV på bortaplan med 3-0.

JBK har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Komeetat och OLS. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Eetu Venäläinen avgjorde när Rovaniemi Football Academy sänkte FCV

Målet i första halvleken av Eetu Venäläinen blev matchens enda. Rovaniemi Football Academy vann med 1-0 (1-0) hemma mot FCV i division 2 herrar i fotboll.

Eetu Venäläinen blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 23 minuter.

Rovaniemi Football Academy har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan FCV har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Rovaniemi Football Academys fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också FCV:s sjätte uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Rovaniemi Football Academy på sjätte plats i tabellen, medan FCV är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Rovaniemi Football Academy är KajHa. FCV tar sig an JBK hemma. Båda matcherna spelas lördag 1 oktober 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmamatch för Rovaniemi Football Academy som möter FCV i kväll

Avspark

Rovaniemi Football Academy spelar hemma på Keskuskenttä TN mot FCV i division 2 herrar i fotboll i kväll. Rovaniemi Football Academys förlorade senast mot JBK med 1-2 och även FCV:s åkte på förlust, mot Närpes Kraft med 2-4.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

FCV är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Närpes Kraft slog FCV efter Samir Isanovics dubbel

Det blev Närpes Kraft som gick segrande ur mötet med FCV i division 2 herrar i fotboll på bortaplan, med 4-2 (1-1).

FCV gjorde första målet. Nicolo Harrison David De slog till, redan i 24:e minuten.

Närpes Kraft kvitterade till 1-1 efter en dryg halvtimmes spel, genom Samir Isanovic. Direkt efter pausen slog Lukas Sigg till och gav laget ledningen.

I 50:e minuten nätade Bekir Kadic, och gjorde 1-3.

FCV reducerade till 2-3 bara två minuter senare genom Antoine Lemarie. Fler mål än så blev det inte för FCV.

2-4-målet kom i 90:e minuten, när Samir Isanovic på nytt gjorde mål. Isanovic fullbordade därmed Närpes Krafts vändning. 2-4-målet blev matchens sista.

I den 90:e minuten fick FCV Niilo Pirttinen utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

FCV har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Närpes Kraft har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med två omgångar kvar är FCV på sjunde plats i tabellen, medan Närpes Kraft är på femte plats.

I nästa match möter FCV Rovaniemi Football Academy borta på lördag 24 september 18.00. Närpes Kraft möter KajHa söndag 25 september 14.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Närpes Kraft jagar nya poäng mot FCV

Avspark

I dag är det dags för FCV att ta sig an Närpes Kraft på Liikuntapuisto N i division 2 herrar i fotboll. Närpes Kraft spelade lika mot JBK, 1-1, senast och bröt sin dystra svit på tre raka förluster. FCV vann sin senaste match med 1-0 mot VIFK.

När lagen möttes senast, 30 april på Konstgräs TN, slutade det med seger för Närpes Kraft med 2-1.

Närpes Kraft har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för FCV mot VIFK – Matias Sarlin matchhjälte

FCV vann bortamatchen mot VIFK i division 2 herrar i fotboll med 1–0. Matchens enda mål stod Matias Sarlin för i andra halvleken.

Matias Sarlin stod för FCV:s avgörande mål efter 79 minuter.

VIFK har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan FCV har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var VIFK:s andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även FCV:s tredje uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är VIFK på andra plats i tabellen, medan FCV är på sjunde plats.

Söndag 18 september möter VIFK KajHa borta 14.00 och FCV möter Närpes Kraft hemma 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

VIFK stärkta av tre raka segrar inför mötet med FCV

Avspark

I dag möter VIFK FCV på hemmaplan på Lemonsoft Stadion i division 2 herrar i fotboll. VIFK har tre raka segrar, senast med 2-1 mot JBK, och är nu på andra plats. FCV bröt sin förlustsvit på fyra matcher med förlust senast, när det blev lika mot OTP, 1-1.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

FCV är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen poäng för FCV mot OTP

Det blev fyra förluster i rad för FCV i division 2 herrar i fotboll. Men hemma mot OTP kom det efterlängtade trendbrottet, även om det inte blev seger. Matchen på Liikuntapuisto N slutade 1-1 (0-1).

OTP startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Adebowale Balogun Afeez slog till, redan i 22:a minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Antoine Lemarie och kvitterade för FCV. 1-1-målet blev matchens sista.

FCV har en oavgjord och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan OTP har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var FCV:s femte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är FCV på sjunde plats i tabellen, medan OTP är på tionde plats.

Lördag 10 september 14.00 spelar FCV borta mot VIFK. OTP möter KajHa hemma på Castren TN söndag 11 september 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – OTP jagar nya poäng mot FCV

Avspark

I dag är det dags för FCV att ta sig an OTP på Liikuntapuisto N i division 2 herrar i fotboll. OTP bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot JBK, 4-0. Hemmalaget har fyra raka förluster, senaste mot Hercules med 0-1.

Senast lagen möttes slutade det med seger för FCV på bortaplan med 2-1.

OTP är ganska bra på bortaplan, och har två segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 2 herrar

# Lag S MS P
1 JJK Jyväskylä 22 38 55
2 VIFK 22 19 48
3 Hercules 22 12 37
4 OLS 22 12 34
5 Närpes Kraft 22 3 34
6 Rovaniemi Aca 22 6 32
7 OTP 22 -7 24
8 FCV 22 -7 23
9 GBK 22 -12 23
10 JBK 22 -13 23
11 KajHa 22 -15 19
12 Komeetat 22 -36 15

Skytteliga

Matias Sarlin 9
Antoine Lemarie 4
Nicolo Harrison David De 3
Ayoub Sadki 2
Eero Salmi 2
Janne Kuhmonen 2
Arttu Loukiainen 1
Dani Nurmi 1
Joona Rönkä 1
Killian Denoual 1