FC United

2 oktober kl 15:00 SeMi - FC United 1-1 Läs mer

Oavgjort för SeMi hemma mot FC United

Lagen delade på poängen när SeMi och gästande FC United möttes i division 2 damer i fotboll, på söndagen. Matchen slutade 1-1 (0-0).

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 62:a minuten innan Isa Uotinen gav FC United ledningen.

Jennyfer Myllykoski kvitterade för SeMi med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

SeMi har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan FC United har tre oavgjorda och två förluster. Det här var SeMis fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att SeMi slutar på sjätte plats, och FC United på femte plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista matchen för SeMi som tar emot FC United

Avspark

SeMi möter FC United på hemmaplan i sista matchen av division 2 damer i fotboll i dag. SeMis förlorade senast mot RoPS med 0-6 och även FC Uniteds åkte på förlust, mot JyPK med 1-2.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för FC United, med 2-0.

FC United har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot OTP och GBK Girls.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JyPK höll undan och vann mot FC United

Bortalaget JyPK tog greppet om matchen mot FC United i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus. I andra halvlek kom FC United närmare, men matchen i division 2 damer i fotboll slutade 2-1 till JyPK.

JyPK startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Minttu Laaksonen till.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 17:e minuten, genom Ella-Rosa Huusko. Moa Boström reducerade för FC United med knappa kvarten kvar. Mer än så blev det dock inte för FC United.

FC United har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan JyPK har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var FC Uniteds andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även JyPK:s sjunde uddamålsseger.

Med en omgång kvar är FC United på femte plats i tabellen, och JyPK är på andra plats.

FC United tar sig an SeMi i nästa match borta söndag 2 oktober 15.00. JyPK möter samma dag 14.00 OTP hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC United mot JyPK på Västerplan TN i näst sista omgången

Avspark

Division 2 damer i fotboll är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för femteplacerade FC United väntar ett möte med andraplacerade JyPK som gästar Västerplan TN i dag. Både FC United och JyPK förlorade senast med samma siffror, 1-5.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för JyPK på hemmaplan, 3-2.

JyPK är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SJK-j tog rättvis seger mot FC United

SJK-j startade bra i matchen mot FC United på hemmaplan på söndagen. Och 3-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 5-1 i matchen i division 2 damer i fotboll.

Segern var SJK-js fjärde på de senaste fem matcherna.

Målgörare för FC United var Jenna Tunkkari.

SJK-j har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan FC United har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Med två omgångar kvar är SJK-j på tredje plats i tabellen, medan FC United är på femte plats.

Nästa motstånd för SJK-j är HauPa. Lagen möts söndag 25 september 14.00 på OmaSp Stadion TN. FC United tar sig an JyPK hemma lördag 24 september 16.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka FC United jagar ny seger mot SJK-j på bortaplan

Avspark

SJK-j tar emot FC United i dag i division 2 damer i fotboll på OmaSp Stadion TN. FC United har en svit på fem matcher med poäng inför mötet med sjätteplacerade SJK-j. SJK-j har fyra matcher i rad utan förlust.

Senast lagen möttes slutade det med seger för FC United på hemmaplan med 4-1.

FC United är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för OTP

Matchen mellan FC United och OTP på FC United 1 N slutade 2-2 (1-1). Ett skönt trendbrott för OTP, även om det inte blev seger. Laget hade före lördagens bortamatch fyra förluster i rad i division 2 damer i fotboll.

FC United startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Alexandra Olusanya slog till, redan i 25:e minuten.

OTP kvitterade till 1-1 i 35:e minuten, genom Emma Hiukka. Ledningsmålet till 1-2 kom i 90:e minuten, när Sara Haltamo gjorde mål för OTP.

Men FC United hann ändå med ett kvitteringsmål. Alexandra Olusanya gjorde det i 90:e minuten ännu en gång. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

FC United har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan OTP har en oavgjord och fyra förluster. Det här var FC Uniteds fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är FC United på tredje plats i tabellen, medan OTP är på sjunde plats.

I nästa match möter FC United SJK-j borta på söndag 18 september 14.00. OTP möter VIFK II lördag 17 september 14.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

OTP med fyra raka förluster i bagaget möter FC United

Avspark

OTP är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i division 2 damer i fotboll, och skulle behöva ta poäng mot tredjeplacerade FC United borta på FC United 1 N. Inför matchen har bortalaget fyra raka förluster. FC United har fyra matcher i rad utan förlust inför mötet med sjundeplacerade OTP.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för FC United på bortaplan, 1-0.

OTP är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Delad pott när Esse IK tog emot FC United

Hemmalaget Esse IK och FC United tog en poäng var i mötet i division 2 damer i fotboll. Matchen slutade 2-2 (2-2).

Esse IK:s mål gjordes av Amanda Vikström och Oma maali, FC Uniteds av Jonna Mensakov och Alexandra Olusanya.

Esse IK har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan FC United har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Med fyra omgångar kvar är Esse IK på åttonde plats i tabellen, medan FC United är på tredje plats.

Esse IK tar sig an RoPS i nästa match borta lördag 10 september 15.00. FC United möter samma dag 14.00 OTP hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC United i fin form möter Esse IK borta

Avspark

Esse IK tar emot FC United i dag i division 2 damer i fotboll på Bollplan 1 N. FC United har tre matcher i rad utan förlust. Esse IK spelade JyPK senast och förlorade.

Senast lagen möttes slutade det med seger för FC United på hemmaplan med 2-0.

FC United har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sex försök hittills den här säsongen, mot OTP och GBK Girls. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 2 damer

# Lag S MS P
1 RoPS 18 86 47
2 JyPK 18 28 44
3 HauPa 18 13 27
4 SJK-j 18 -9 27
5 FC United 18 -5 26
6 SeMi 18 -7 25
7 Esse IK 18 -7 19
8 OTP 18 -22 18
9 VIFK II 18 -16 17
10 GBK 18 -61 6

Skytteliga

Jonna Mensakov 9
Alexandra Olusanya 4
Jenna Tunkkari 3
Rebecka Holmbäck 3
Isa Uotinen 2
Ella Niemi 1
Emma Nilsen 1
Moa Boström 1
Oma maali 1
Snellman Hanna Emet- 1