Närpes Kraft

1 oktober kl 14:00 JJK Jyväskylä - Närpes Kraft 0-0 Läs mer

Mållös match när JJK Jyväskylä mötte Närpes Kraft

Det blev mållöst, 0-0, när Närpes Kraft gästade JJK Jyväskylä på Harjun stadion N i division 2 herrar i fotboll på lördagen.

I den 87:e minuten fick Närpes Kraft Kevin Peth utvisad, och fick spela med en man mindre sista tre minuterna.

JJK Jyväskylä har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Närpes Kraft har en vinst, tre oavgjorda och en förlust. Det här var JJK Jyväskyläs fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Resultaten i sista omgången betyder att JJK Jyväskylä slutar på första plats i tabellen, och Närpes Kraft på femte plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segersviten bröts senast – nu jagar JJK Jyväskylä revansch i mötet med Närpes Kraft

Avspark

JJK Jyväskylä fick segersviten på tio raka segrar bruten i förra omgången mot VIFK, matchen slutade 0-1. Nu match hemma mot Närpes Kraft i division 2 herrar i fotboll. Närpes Kraft har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med serieledande JJK Jyväskylä.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för JJK Jyväskylä på bortaplan, 2-0.

Närpes Kraft är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst för Närpes Kraft och KajHa på Mosedal N

Inget av lagen lyckades spräcka nollan när hemmalaget Närpes Kraft tog emot KajHa i division 2 herrar i fotboll på söndagen. Matchen slutade därmed 0-0.

Närpes Kraft har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan KajHa har två oavgjorda och tre förluster. Det här var Närpes Krafts sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Närpes Kraft på femte plats i tabellen, medan KajHa är på elfte plats.

I nästa match möter Närpes Kraft JJK Jyväskylä borta och KajHa möter Rovaniemi Football Academy hemma. Båda matcherna spelas lördag 1 oktober 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga KajHa möter Närpes Kraft på bortaplan

Avspark

KajHa behöver en seger när laget möter femteplacerade Närpes Kraft borta på Mosedal N. Inför dagens match har bortalaget fyra matcher i rad utan seger i division 2 herrar i fotboll, och ligger nu elva. Det blev seger i den senaste matchen för Närpes Kraft, 4-2 mot FCV på bortaplan.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Närpes Kraft på bortaplan, 3-2.

KajHa har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot VIFK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Närpes Kraft slog FCV efter Samir Isanovics dubbel

Det blev Närpes Kraft som gick segrande ur mötet med FCV i division 2 herrar i fotboll på bortaplan, med 4-2 (1-1).

FCV gjorde första målet. Nicolo Harrison David De slog till, redan i 24:e minuten.

Närpes Kraft kvitterade till 1-1 efter en dryg halvtimmes spel, genom Samir Isanovic. Direkt efter pausen slog Lukas Sigg till och gav laget ledningen.

I 50:e minuten nätade Bekir Kadic, och gjorde 1-3.

FCV reducerade till 2-3 bara två minuter senare genom Antoine Lemarie. Fler mål än så blev det inte för FCV.

2-4-målet kom i 90:e minuten, när Samir Isanovic på nytt gjorde mål. Isanovic fullbordade därmed Närpes Krafts vändning. 2-4-målet blev matchens sista.

I den 90:e minuten fick FCV Niilo Pirttinen utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

FCV har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Närpes Kraft har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med två omgångar kvar är FCV på sjunde plats i tabellen, medan Närpes Kraft är på femte plats.

I nästa match möter FCV Rovaniemi Football Academy borta på lördag 24 september 18.00. Närpes Kraft möter KajHa söndag 25 september 14.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Närpes Kraft jagar nya poäng mot FCV

Avspark

I dag är det dags för FCV att ta sig an Närpes Kraft på Liikuntapuisto N i division 2 herrar i fotboll. Närpes Kraft spelade lika mot JBK, 1-1, senast och bröt sin dystra svit på tre raka förluster. FCV vann sin senaste match med 1-0 mot VIFK.

När lagen möttes senast, 30 april på Konstgräs TN, slutade det med seger för Närpes Kraft med 2-1.

Närpes Kraft har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Närpes Kraft och JBK delade på poängen efter 1-1

Det blev delad pott när Närpes Kraft tog emot JBK i division 2 herrar i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (1-1).

Det var Närpes Krafts fjärde match i rad utan seger.

JBK startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara en minut slog Benjamin Östman till.

Närpes Kraft kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Nedim Ibric. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade 1-1.

Närpes Kraft har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan JBK har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Närpes Krafts femte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Närpes Kraft på femte plats i tabellen, medan JBK är på elfte plats.

Söndag 18 september möter Närpes Kraft FCV borta 15.30 och JBK möter Rovaniemi Football Academy hemma 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Närpes Kraft på segerjakt mot JBK hemma

Avspark

Närpes Kraft jagar en seger när laget möter elfteplacerade JBK hemma på Mosedal N. Inför dagens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 2 herrar i fotboll. Bortalaget har också tre matcher i rad utan seger.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Närpes Kraft på bortaplan med 2-1.

JBK har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Komeetat och OLS. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Oma maali målskytt när Rovaniemi Football Academy sänkte Närpes Kraft

Målet i första halvleken av Oma maali blev matchens enda när Rovaniemi Football Academy vann med 1-0 (1-0) hemma mot Närpes Kraft i division 2 herrar i fotboll.

Segermålet för Rovaniemi Football Academy stod Oma maali för efter 43 minuter.

Rovaniemi Football Academy har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Närpes Kraft har två vinster och tre förluster. Det här var Rovaniemi Football Academys tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Närpes Krafts tredje uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Rovaniemi Football Academy på sjätte plats i tabellen, medan Närpes Kraft är på femte plats.

I nästa omgång har Rovaniemi Football Academy GBK borta på Keskuskenttä TN, lördag 10 september 17.00. Närpes Kraft spelar hemma mot JBK söndag 11 september 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rovaniemi Football Academy möter Närpes Kraft hemma i dag

Avspark

Rovaniemi Football Academy spelar hemma på Keskuskenttä TN mot Närpes Kraft i division 2 herrar i fotboll i dag. Det förlust för båda lagen i förra matchen, Rovaniemi Football Academy mot VIFK med 0-1 och Närpes Kraft med 0-4 mot GBK.

Närpes Kraft vann lagens senaste möte med 2-0.

Närpes Kraft är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 2 herrar

# Lag S MS P
1 JJK Jyväskylä 22 38 55
2 VIFK 22 19 48
3 Hercules 22 12 37
4 OLS 22 12 34
5 Närpes Kraft 22 3 34
6 Rovaniemi Aca 22 6 32
7 OTP 22 -7 24
8 FCV 22 -7 23
9 GBK 22 -12 23
10 JBK 22 -13 23
11 KajHa 22 -15 19
12 Komeetat 22 -36 15

Skytteliga

Samir Isanovic 11
Nedim Ibric 4
Jacob Åbonde 2
Kevin Peth 2
Oskar Ivars 2
Amir Kalabic 1
Bekir Kadic 1
Jonas Granfors 1
Lukas Sigg 1
Markus Nordman 1
Rijad Badnjevic 1
Samsonia Kakhaber 1
Ville Laine 1