KPV

20 juli kl 17:00 KPV - SJK 1-2 Läs mer
Nästa match:
28 juli
KPV - Kuopio kl 17:00

Batista och Jude Arthur matchvinnare när SJK besegrade KPV

Det blev uddamålsseger för bortalaget SJK i matchen mot KPV. Laget vann lördagens match i Finland FM-ligan i fotboll med 2–1 (1–0). Batista och Jude Arthur gjorde målen för SJK, medan Simo Roiha nätade för KPV. Det här betyder att SJK ligger på femte plats i tabellen, och KPV är på elfte plats. Söndag 28 juli 17.00 spelar KPV hemma mot KuPS. SJK möter FC Lahti hemma fredag 26 juli 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Klar seger för IFK Mariehamn mot KPV

En halvtidsledning med 1–0 utökades i andra halvleken när IFK Mariehamn slog KPV på hemmaplan i Finland FM-ligan i fotboll. Till slut blev det 3–0 till IFK Mariehamn. Målskyttarna som fixade segern för IFK Mariehamn var Gustaf Backaliden, Keaton Isaksson och Simon Silverholt. Det här betyder att IFK Mariehamn ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och KPV på elfte plats. IFK Mariehamn tar sig an KuPS i nästa match borta söndag 21 juli 17.00. KPV möter SJK hemma lördag 20 juli 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ville Koskimaa och Adam Vidjeskog matchvinnare hemma mot VPS

En jämn match slutade till slut med seger för KPV som vann matchen hemma mot VPS i Finland FM-ligan i fotboll på lördagen. 2–1 (1–0) slutade matchen. Matchen blev den 14:e i rad utan seger för VPS. Målgörare för KPV blev Ville Koskimaa och Adam Vidjeskog och för VPS var det Steven Morrissey som hittade rätt. För KPV gör resultatet att laget nu ligger på elfte plats i tabellen, medan VPS är sist, på tolfte plats. Söndag 14 juli 18.30 spelar KPV borta mot IFK Mariehamn. VPS möter SJK borta lördag 13 juli 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst när RoPS tog emot KPV

Lördagens möte blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget RoPS eller gästande KPV lyckades få till det i avsluten, och matchen i Finland FM-ligan i fotboll slutade mållös, 0-0. Det här betyder att RoPS ligger på sjunde plats i tabellen, och KPV är på tolfte och sista plats. I nästa match möter RoPS IFK Mariehamn hemma och KPV möter VPS hemma. Båda matcherna spelas lördag 6 juli 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lauri Ala-Myllymäki fixade segern för Ilves i matchen mot KPV

Det blev ett hattrick för Ilves Lauri Ala-Myllymäki i matchen mot KPV i Finland FM-ligan i fotboll. Ilves vann på hemmaplan med 4–2 (1–1). Ilari Mettälä gjorde också ett mål för segrarna, målen för KPV gjordes av Joni Mäkelä och Simo Roiha. Ilves ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan KPV är på tolfte och sista plats. Nästa motstånd för Ilves är VPS. KPV tar sig an RoPS borta. Båda matcherna spelas lördag 29 juni 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan

# Lag S MS P
1 Ilves 15 10 29
2 FC Inter 16 10 27
3 KuPS 16 6 27
4 FC Honka 16 5 27
5 HJK 17 2 26
6 SJK 16 1 26
7 IFK Mariehamn 15 7 22
8 FC Lahti 16 -4 19
9 HIFK 15 -3 18
10 RoPS 16 -8 15
11 KPV 16 -18 10
12 VPS 16 -8 8

Skytteliga

Hendrik Helmke 4
Simo Roiha 4
Adam Vidjeskog 1
Harri Heiermann 1
Joni Mäkelä 1
Ville Koskimaa 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.