KPV

20 maj kl 18:30 KPV - HIFK 1-1 Läs mer
Nästa match:
26 maj
HJK Helsinki - KPV kl 18:30

Fortsatt tungt för formsvagt KPV - oavgjort mot HIFK

Det räcker inte hela vägen till seger för KPV. Det står klart efter 1–1 (0–1) hemma mot HIFK. Det var KPV:s åttonde match i rad utan seger i Finland FM-ligan i fotboll. HIFK:s Hassan Sesay gjorde 1–0 i första halvlek. I andra halvlek jobbade sig KPV in i matchen, och kvitterade genom Simo Roiha. För HIFK gör resultatet att man nu ligger på tionde plats i tabellen, medan KPV är på tolfte och sista plats. KPV tar sig an HJK i nästa match borta söndag 26 maj 18.30. HIFK möter FC Inter hemma lördag 25 maj 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KPV får fortsätta jaga seger efter oavgjort mot FC Lahti

KPV är forfarande utan seger i år. Matchen blev den sjunde i rad utan seger för KPV när laget mötte FC Lahti i Finland FM-ligan i fotboll. Slutresultatet blev 0–0. Resultatet innebär att KPV ligger kvar på tolfte och sista plats och FC Lahti på åttonde plats i tabellen. På måndag 20 maj 18.30 spelar KPV hemma mot HIFK, och FC Lahti hemma mot HJK.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KuPS vände halvtidsunderläge till seger

KuPS hade problem och låg under med 0–1 efter första halvlek i matchen i Finland FM-ligan i fotboll mot KPV. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 3–1 för hemmalaget KuPS. Det betyder att KuPS ännu inte förlorat den här säsongen, det här var sjätte matchen i följd med poäng. Målgörare för KuPS blev Rangel, Babacar Diallo och Petteri Pennanen och för KPV var det Hendrik Helmke som hittade rätt. Det här betyder att KuPS ligger på andra plats i tabellen, och KPV är på tolfte och sista plats. I nästa omgång har KuPS HIFK borta, söndag 12 maj 18.30. KPV spelar hemma mot FC Lahti lördag 11 maj 15.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga KPV på segerjakt mot KuPS borta

Avspark

Bottenlaget KPV jagar en seger när laget möter femteplacerade KuPS borta. Inför kvällens match har bortalaget fem matcher i rad utan seger i Finland FM-ligan i fotboll. KuPS har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget KPV. KPV är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SJK ny serieledare efter 1–0 mot KPV

Det blev 1–0 (0–0) hemma för SJK mot KPV i tisdagens match. Därmed är laget serieledare i Finland FM-ligan i fotboll, två poäng före Ilves, efter sju spelade matcher. Ilves har dock tre matcher mindre spelade. För KPV betyder resultatet att man är på tolfte plats i tabellen. Målet i andra halvleken av Batista blev matchens enda. I nästa match, söndag 5 maj 18.30, har SJK FC Lahti borta, medan KPV spelar borta mot KuPS.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

IFK Mariehamn klart bättre än KPV

Redan i första halvlek tog IFK Mariehamn greppet om bortamatchen mot KPV på torsdagen. Och i andra halvlek utökades 2–0-ledningen och matchen i Finland FM-ligan i fotboll slutade 4–0. Det var KPV:s fjärde match i rad utan seger. I IFK Mariehamn blev Hampus Lönn, Keaton Isaksson, Robin Sid och Aristote Mboma målskyttar. KPV har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter fyra spelade matcher. IFK Mariehamn har nio poäng. I nästa omgång har KPV SJK borta, tisdag 30 april 19.00. IFK Mariehamn spelar hemma mot KuPS onsdag 1 maj 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan

# Lag S MS P
1 FC Inter 9 6 16
2 Ilves 8 5 16
3 FC Honka 8 2 14
4 SJK 9 1 13
5 KuPS 9 0 13
6 HJK 10 -4 12
7 IFK Mariehamn 8 5 11
8 FC Lahti 8 3 11
9 RoPS 9 -5 10
10 HIFK 8 -1 7
11 VPS 8 -2 6
12 KPV 8 -10 3

Skytteliga

Hendrik Helmke 2
Harri Heiermann 1
Simo Roiha 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.