Korsnäs FF II

Korsnäs FF II vände underläge och vann

Korsnäs FF II låg under i halvtid i hemmamatchen i division 6 Kutonen Alaloppusarja i fotboll mot FC Sport-j. Men laget vände underläget, och vann, med 6–4 (2–3) i tisdagens match på Centralidrottsplan, Korsnäs. Målgörarna för Korsnäs FF II var Redzo Delic, Oleksandr Muzyka, Asmir Kulosman 2 och Benjamin Wikström 2. Sebastian Westerlund och Leevi Tolonen 3 gjorde FC Sport-js mål.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Korsnäs FF II tar emot FC Sport-j i serieavslutningen i division 6 Kutonen Alaloppusarja

Avspark

Sista matcherna i division 6 Kutonen Alaloppusarja i fotboll spelas i kväll, och Korsnäs FF II och FC Sport-j möts på Centralidrottsplan, Korsnäs. Korsnäs FF II har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med FC Sport-j. Bortalaget har tre matcher i rad utan seger.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Storseger för Korsnäs FF II borta mot KuRy Experience

Korsnäs FF II hade en riktig målfest när man besegrade KuRy Experience borta på Urheilukenttä, Kurikka i division 6 Kutonen Alaloppusarja i fotboll. Korsnäs FF II gjorde hela åtta mål, och vann med 8–2 (3–2). Målskyttarna som fixade segern för Korsnäs FF II var Amir Mahdi Mohammadi, Muamer Begic, Smail Dzafic, Sandin Kamic, Asmir Kulosman 2 och Esron Rwamycyo 2, medan målen för KuRy Experience gjordes av Jan-Erik Antila och Tommi Ojanpää.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KuRy Experience tar emot Korsnäs FF II i serieavslutningen i division 6 Kutonen Alaloppusarja

Avspark

Sista matcherna i division 6 Kutonen Alaloppusarja i fotboll spelas i dag, och KuRy Experience och Korsnäs FF II möts på Urheilukenttä, Kurikka. Korsnäs FF II har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med KuRy Experience. I den senaste matchen för KuRy Experience fick laget med sig en poäng efter 3–3 mot HyMy.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KuRy och Korsnäs FF II möts i sista omgången

Avspark

Sista matcherna i division 6 Kutonen Alaloppusarja i fotboll spelas i kväll, och KuRy och Korsnäs FF II möts på Urheilukenttä, Kurikka. Korsnäs FF II har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med KuRy. Den senaste matchen för KuRy slutade oavgjort, 3–3, mot Jurva-70.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Serhii Chebotarov fixade segern för Korsnäs FF II i matchen mot Jurva-70

Det blev ett hattrick för Korsnäs FF II:s Serhii Chebotarov i matchen mot Jurva-70 i division 6 Vasadistriktet 1 i fotboll. Korsnäs FF II vann på bortaplan med 3–1 (1–1). Målet för Jurva-70 gjordes av Akseli Järvinen. Det här betyder att Jurva-70 slutar på sjätte plats, och Korsnäs FF II på sjunde plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jurva-70 tar emot Korsnäs FF II i serieavslutningen i division 6 Vasadistriktet 1

Avspark

Jurva-70 möter Korsnäs FF II på hemmaplan i sista omgången av division 6 Vasadistriktet 1 i fotboll i dag. Jurva-70 har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Korsnäs FF II. Korsnäs FF II fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 3–3 mot TePa.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Korsnäs FF II och TePa delade på poängen efter 3–3

Det blev delad pott när Korsnäs FF II tog emot TePa i division 6 Vasadistriktet 1 i fotboll. Slutresultatet skrevs till 3–3 (1–1). Målgörare för hemmalaget var Ali Reza Mohammadi 2 och Oleksandr Muzyka, och för bortalaget Niko Runsala 2 och Leevi Kormano. Med en omgång kvar är Korsnäs FF II på åttonde plats i tabellen, medan TePa leder serien. Nästa motstånd för Korsnäs FF II är Jurva-70. Lagen möts lördag 6 juli 14.00 på Keskuskenttä, Jurva.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Korsnäs FF II på hemmaplan mot TePa i division 6 Vasadistriktet 1

Avspark

Division 6 Vasadistriktet 1 i fotboll är snart färdigspelad. I näst sista omgången möts i kväll niondeplacerade Korsnäs FF II och serieledande TePa på Centralidrottsplan, Korsnäs. TePa har inför matchen en vinstsvit på sju segrar i rad. Det blev seger i den senaste matchen för Korsnäs FF II, 5–3 mot FC Sport-j på bortaplan. TePa är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 6 Vasadistriktet 1

# Lag S MS P
1 KuRy 9 15 22
2 Laihia SC 9 24 18
3 Korsnäs FF II 9 2 18
4 FC Korsholm II 9 2 14
5 Jurva-70 8 11 13
6 PeIK 9 -5 13
7 Black Islanders 9 -5 11
8 BK-48 8 -7 9
9 FC Sport-j 9 -12 7
10 I-JBK 9 -25 2
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.