FC Brändöpojkarna

16 september kl 18:00 FC Sport II - FC Brändöpojkarna 0-2 Läs mer

Brändöpojkarna toppar tabellen efter seger mot FC Sport-j II

Brändöpojkarna är ny serieledare i division 3 damer C1 i fotboll efter bortaseger med 2-0 (1-0) mot FC Sport-j II. Brändöpojkarna leder serien två poäng före Närpes Kraft som dock har en match mindre spelad. FC Sport-j II ligger på sjunde plats i tabellen.

Segern var Brändöpojkarnas sjätte på de senaste sju matcherna.

Matchen förblev jämn målmässigt till Brändöpojkarna tog ledningen i 32:a minuten, genom Nadja Kesti. Med en halvtimme kvar att spela nätade Nadja Kesti på nytt och ökade ledningen för Brändöpojkarna. 0-2-målet blev matchens sista.

FC Sport-j II har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar FC Sport-j II hemma mot Brändöpojkarna

Avspark

På fredagen tar FC Sport-j II sig an Brändöpojkarna på hemmaplan på Palosaari N i division 3 damer C1 i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Brändöpojkarna, 4-0 mot Kanu på hemmaplan, FC Sport-j II förlorade mot Närpes Kraft/2.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Brändöpojkarna, med 3-1.

Brändöpojkarna är ganska bra på bortaplan, och har sex segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Brändöpojkarna fortsätter att vinna hemma – har nu nio raka hemmasegrar

Det fortsätter att gå bra för Brändöpojkarna i division 3 damer C1 i fotboll. På måndagen mötte laget Kanu hemma och tog ännu en seger. Därmed har laget vunnit nio hemmamatcher i rad. Segerresultatet skrevs till 4-0 (1-0).

Segern var Brändöpojkarnas femte på de senaste sex matcherna.

Brändöpojkarna startade matchen bäst och tog ledningen. Emma Seppelin gjorde målet, redan i sjätte minuten. Det dröjde innan nästa mål kom. Fanny Gädda ökade Brändöpojkarnas ledning med knappa kvarten kvar.

3-0-målet kom med fyra minuter kvar att spela, när Emma Seppelin på nytt gjorde mål.

Brändöpojkarna gjorde också 4-0 genom Emma Huhtakallio i 89:e minuten. 4-0-målet blev matchens sista.

Brändöpojkarna har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Kanu har en oavgjord och fyra förluster.

Med en omgång kvar är Brändöpojkarna på andra plats i tabellen, och Kanu är på nionde plats.

Nästa motstånd för Brändöpojkarna är FC Sport-j II. Lagen möts fredag 16 september 18.00 på Palosaari N. Kanu tar sig an I-JBK borta torsdag 15 september 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Näst sista omgången när Brändöpojkarna tar emot Kanu på Palosaari N

Avspark

Serien går mot sitt slut när andraplacerade Brändöpojkarna tar emot niondeplacerade Kanu i kväll. Det är den näst sista omgången i division 3 damer C1 i fotboll. Brändöpojkarna vann sin senaste match med 7-0 mot IK, Kanu lyckades inte lika bra och blev besegrat av Virkiä.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Brändöpojkarna på bortaplan, 5-0.

Kanu har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot Virkiä.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest för Brändöpojkarna hemma mot IK

Det blev en riktig storseger för Brändöpojkarna mot IK hemma i division 3 damer C1 i fotboll. Matchen slutade 7-0 (5-0).

Segern var Brändöpojkarnas fjärde på de senaste fem matcherna, och åttonde hemmasegern i rad.

Brändöpojkarna startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Antonia Östman slog till, redan i nionde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 22:a minuten, genom Cindy Aspö.

Brändöpojkarna ökade också ledningen till 3-0 i 23:e minuten, genom Hanna Panula.

Bara fyra minuter senare var det Ketty Rodas som såg till att Brändöpojkarna ökade ledningen på nytt, till 4-0.

Brändöpojkarna gjorde också 5-0 tre minuter senare genom Nelly Gauffin-Kauste.

Brändöpojkarna gjorde också 6-0 strax före halvtidsvilan, genom Josefiina Källström. Till slut kom också 7-0 genom Antonia Östman som ökade Brändöpojkarnas ledning i 48:e minuten. 7-0-målet blev matchens sista.

Brändöpojkarna har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan IK har en vinst och fyra förluster.

I nästa omgång har Brändöpojkarna Kanu hemma på Palosaari N, måndag 12 september 18.00. IK spelar hemma mot ABC/Strömsö lördag 17 september 13.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formtoppat Brändöpojkarna förlorade senast – möter nu IK

Avspark

Tre matcher lång blev Brändöpojkarnas segersvit bruten innan 0-1-resultatet mot I-JBK. I kväll spelar laget hemma mot IK i division 3 damer C1 i fotboll. Bortalaget har tre raka förluster, senaste mot SeMi med 0-2.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Brändöpojkarna på bortaplan, 8-1.

IK är ganska bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jenny Rönnlund avgjorde när I-JBK sänkte Brändöpojkarna

Målet i första halvleken av Jenny Rönnlund blev matchens enda. I-JBK vann med 1-0 (1-0) hemma mot Brändöpojkarna i division 3 damer C1 i fotboll.

– Otroligt skön vinst ikväll. Jenny nickade bollen i mål av en hörna från Josefine, kommenterade I-JBK:s lagledare Eva-Maria Rajamäki.

Segermålet för I-JBK stod Jenny Rönnlund för efter 38 minuter.

I-JBK har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Brändöpojkarna har tre vinster och två förluster. Det här var I-JBK:s andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Brändöpojkarnas andra uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är I-JBK på fjärde plats i tabellen, medan Brändöpojkarna är på andra plats.

I-JBK tar sig an ABC/Strömsö i nästa match borta torsdag 8 september 18.00. Brändöpojkarna möter IK hemma onsdag 7 september 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Brändöpojkarna vill förlänga fina segersviten mot I-JBK

Avspark

I kväll möter Brändöpojkarna I-JBK på bortaplan på Gräsplan i division 3 damer C1 i fotboll. Brändöpojkarna är nu på andra plats i tabellen, efter tre segrar i rad, den senaste mot ABC/Strömsö med 3-1. I-JBK blev utan poäng i mötet med SeMi senast.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Brändöpojkarna på hemmaplan, 3-0.

Brändöpojkarna är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för Brändöpojkarna i toppmatchen mot ABC/Strömsö

Det var två topplag som möttes i division 3 C1 dam i fotboll på torsdagen. Och det slutade med seger för bortalaget Brändöpojkarna, som besegrade ABC/Strömsö med 3-1 (2-0).

– Vi visste att det skulle bli en tuff match, speciellt efter att vi haft många sjukdomsfall i laget under en längre period. Vi kämpade ändå tappert och i slutändan kunde vi konstatera att det var en jämn och skojig match. Två matcher på en vecka blev tufft för laget, men inte under något skede tappade vi humöret, vi visste att vi inte hade något att förlora medan bortalaget hade en enorm press på sig, kommenterade ABC/Strömsös tränare Maria Aarnio.

Brändöpojkarna startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Josefiina Källström gjorde målet, redan i elfte minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 i 25:e minuten, åter igen genom Josefiina Källström. Direkt efter pausen slog Ketty Rodas till och ökade Brändöpojkarnas ledning.

Reduceringen till 1-3 kom i 90:e minuten, när Maria Aarnio gjorde mål för ABC/Strömsö. Men mer än så orkade ABC/Strömsö inte med.

ABC/Strömsö har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Brändöpojkarna har fyra vinster och en förlust.

ABC/Strömsö stannar därmed på tredje plats, och Brändöpojkarna toppar fortfarande tabellen.

Nästa motstånd för ABC/Strömsö är Närpes Kraft/2. Lagen möts måndag 22 augusti 19.30 på Monitoimiviheriö 9 N. Brändöpojkarna tar sig an Kanu hemma fredag 26 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

ABC/Strömsö vill starta ny segerrad mot Brändöpojkarna

Avspark

ABC/Strömsö möter Brändöpojkarna i division 3 C1 dam i fotboll i kväll. Den fina sviten på sju raka segrar tog slut senast mot BK-48. Det blev seger i den senaste matchen för Brändöpojkarna, 7-0 mot Virkiä på bortaplan.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Brändöpojkarna på hemmaplan med 1-0.

Brändöpojkarna är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 3 damer C1

# Lag S MS P
1 Närpes Kraft 18 75 49
2 FC Brändöpojkarna 18 69 48
3 I-JBK 18 26 35
4 ABC 18 19 33
5 SeMi 18 -3 29
6 BK-48 18 26 28
7 FC Sport II 18 -1 22
8 IK 18 -41 11
9 Kanu 18 -82 5
10 Virkiä 18 -88 4

Skytteliga

Sofia Martin 16
Jessica Kantola 9
Hanna Panula 8
Emma Seppelin 7
Antonia Östman 5
Ketty Rodas 5
Nadja Kesti 5
Josefiina Källström 4
Sandra Hellström 4
Cindy Aspö 3
Rebecca Kajan 2
Amanda Seppelin 1
Emma Huhtakallio 1
Fanny Gädda 1
Linn Nyström 1
Linnea Sjöman 1
Malin Beijar 1
Nelly Gauffin-Kauste 1
Oma maali 1