Åland United tog kommandot från start mot NJS

Åland United hade greppet från start i matchen i Nationella ligan i fotboll mot NJS på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4-0 (2-0) borta.

Målgörare för Åland United var Signy Aarna, Sarah Mary Troccoli och Salvado de Sousa Margarida. Ett av Åland Uniteds mål var ett självmål.

NJS har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Åland United har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Resultatet innebär att NJS ligger kvar på tionde och sista plats och Åland United på fjärde plats i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 23 juli. Då möter NJS KuPS 16.00. Åland United tar sig an HPS hemma 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga NJS möter Åland United på hemmaplan

Avspark

Den senaste tiden har varit riktigt tung för NJS i Nationella ligan i fotboll, och nu söker laget efter ett trendbrott hemma mot fjärdeplacerade Åland United. Hemmalaget har inför matchen sex raka förluster, och har halkat ner till tionde plats i tabellen. Åland United fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med KuPS senast.

När lagen möttes senast, 16 april, slutade det med seger för Åland United med 7-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segertåget fortsätter för KuPS – men svit bröts för Åland United

En svit förlängdes och en bröts när serieledande KuPS tog emot fjärdeplacerade Åland United hemma i Nationella ligan i fotboll. KuPS vann nämligen och har nu elva raka segrar, medan Åland United nu förlorade efter åtta matcher i rad med poäng. Matchen slutade 4-0 (2-0).

Målen gjordes av Lavdije Begolli, Anni Hartikainen, Gentjana Rochi och Emmi Siren.

KuPS har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Åland United har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Lördag 18 juni möter KuPS ONS borta 14.00 och Åland United möter NJS borta 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KuPS hoppas på ännu en seger i mot Åland United

Avspark

I kväll möter KuPS Åland United på hemmaplan i Nationella ligan i fotboll. Segern mot Ilves med 3-0 senast gör att KuPS har tio raka segrar och ligger på första plats i tabellen. Åland United har en svit på åtta matcher utan förlust inför mötet med KuPS.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för KuPS på bortaplan, 3-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1-1 för Åland United – åttonde matchen i rad utan förlust

Det blev 1-1 mellan Åland United och gästande HJK när lagen möttes på söndagen. Det innebär åttonde matchen i rad utan förlust för Åland United i Nationella ligan i fotboll.

Åland United har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan HJK har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Åland Uniteds tredje oavgjorda match den här säsongen.

Åland United stannar därmed på fjärde plats, och HJK på andra plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Åland United är KuPS. Lagen möts lördag 11 juni 19.00. HJK tar sig an ONS hemma måndag 13 juni 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Åland United vill bygga ny svit mot HJK

Avspark

Åland United hade en riktigt fin form inför senaste matchen mot FC Honka, där sviten på fyra raka segrar dock tog slut (1-1). I kväll möter laget HJK i Nationella ligan i fotboll på hemmaplan. HJK förlorade sin senaste match med 1-2 mot KuPS.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för HJK på hemmaplan, 4-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Delad pott för FC Honka och Åland United

Hemmalaget FC Honka och Åland United spelade oavgjort i Nationella ligan i fotboll, 1-1 på tisdagen.

Det var sjunde matchen i rad utan förlust för Åland United.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för FC Honka.

FC Honka har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Åland United har fyra vinster och en oavgjord.

FC Honkas nya tabellposition är sjunde plats, medan Åland United är på fjärde plats.

I nästa match, söndag 5 juni, har FC Honka PK 35 Helsinki borta 16.00, medan Åland United spelar hemma mot HJK 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Åland United med fyra raka segrar – möter FC Honka

Avspark

I kväll möter Åland United FC Honka på bortaplan i Nationella ligan i fotboll. Åland United har fyra raka segrar, senast med 1-0 mot PK-35 Vantaa, och är nu på fjärde plats. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot KuPS med 1-2.

FC Honka hade ett klart övertag på Åland United i fjol och vann båda matcherna då.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ny seger för Åland United – efter 1-0 mot PK-35 Vantaa

Det blev fjärdeplacerade Åland United som vann matchen hemma mot andraplacerade PK-35 Vantaa i Nationella ligan i fotboll. Matchen slutade 1-0 (0-0). Det betyder att Åland United har fyra segrar i rad, medan PK-35 Vantaas svit på sex matcher i följd utan förlust bröts.

Målet i andra halvleken av Dana Leskinen blev matchens enda.

Åland United har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan PK-35 Vantaa har fyra vinster och och en förlust.

Tisdag 31 maj 18.30 spelar Åland United borta mot FC Honka. PK-35 Vantaa möter PK 35 Helsinki hemma fredag 27 maj 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Åland United möter PK-35 Vantaa och jagar tredje raka segern

Avspark

I kväll är det dags för match för Åland United som tar emot PK-35 Vantaa i Nationella ligan i fotboll. Segern mot Ilves med 4-1 senast gör att Åland United har tre raka segrar och ligger femma i tabellen. PK-35 Vantaa har inför matchen en vinstsvit på sex segrar i rad.

När lagen möttes förra säsongen vann Åland United en av matcherna, medan den andra blev oavgjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.