Närpes Kraft II

24 september kl 14:00 Närpes Kraft II - FC Korsholm 6-2 Läs mer

Rijad Badnjevic det stora utropstecknet när Kraft II slog FC Korsholm

Kraft II besegrade FC Korsholm hemma i division 4 zon C1 herr i fotboll med 6-2 (3-2). Men mycket snack handlade om Rijad Badnjevic – som gjorde ett hattrick för Kraft II. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Edis Hodzic, Darko Letic och Dennis Norrback, målen för FC Korsholm gjordes av Shadreck Kasongo och Kristoffer Lintunen.

Kraft II har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan FC Korsholm har en oavgjord och fyra förluster.

Det här betyder att Kraft II slutar på första plats, och FC Korsholm på tionde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kraft II möter FC Korsholm och jagar femte raka segern

Avspark

Kraft II tar emot FC Korsholm på Centralplan N i division 4 zon C1 herr i fotboll i dag. Segern mot Kaskö IK med 2-0 senast gör att Kraft II har fem segrar i rad och ligger på första plats i tabellen. FC Korsholm spelade I-JBK senast och förlorade.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

FC Korsholm har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot ABC/Strömsö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Kraft II tog ännu en seger

Kraft II fortsätter starkt i division 4 zon C1 herr i fotboll. När laget mötte Kaskö IK borta på Kvarnviken N på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 2-0 (0-0). I och med detta har Kraft II fem segrar i rad.

– En svårspelad match som lika bra hade kunnat sluta 0-0. Vi fick in två bollar på slutet och derbysegern var vår och det får vi vara jättenöjda med eftersom vi var favoriter inför matchen, tyckte Kraft II:s lagledare Björn Skinnars, efter matchen.

Det första målet kom först i matchens absoluta slutskede, i 90:e minuten när Tony Lund gjorde 1–0 till Kraft II.

0-2-målet kom i 90:e minuten, när Simon Storgeust gjorde mål. 0-2-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Kaskö IK på åttonde plats i tabellen, medan Kraft II är klara seriesegrare.

I nästa match, lördag 24 september 14.00, har Kaskö IK IF Hoppet borta på Gräsplan, medan Kraft II spelar hemma mot FC Korsholm.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kraft II kan ta fjärde raka segern i mötet med Kaskö IK

Avspark

I dag är det dags för match för Kraft II som gästar Kaskö IK på Kvarnviken N i division 4 zon C1 herr i fotboll. Kraft II är nu på första plats i tabellen, efter fyra raka segrar, den senaste mot Kungliga Wasa med 3-0. I den senaste matchen för Kaskö IK fick laget med sig en poäng efter 1-1 mot I-JBK.

Kraft II vann lagens senaste möte med 7-1.

Kraft II är obesegrade på bortaplan, efter sju segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stort jubel när Kraft II säkrade seriesegern med vinst mot Kungliga Wasa

Spelarna i Kraft II har all anledning att fira efter 3-0 (1-0) på hemmaplan mot Kungliga Wasa. Det betyder nämligen att Kraft II har säkrat seriesegern i division 4 zon C1 herr i fotboll. Kungliga Wasa ligger på andra plats i tabellen.

– Vi mötte ett rutinerat motstånd ikväll. Det visste vi redan på förhand, men pojkarna gjorde det bra och segern var välförtjänt, tyckte Kraft II:s lagledare Björn Skinnars, efter matchen.

Kungliga Wasas spelande tränare Kåre Björkstrand om matchen:

– Jag lyfter på hatten åt alla kungar för insatsen idag, men tyvärr var Kraft starkare. Vi får gratulera Kraft/2 till seriesegern! De har spelat hela säsongen utan förluster och förtjänar avancemanget!

Kraft II tog sin fjärde seger i rad i serien, medan Kungliga Wasas efter sex raka segrar nu förlorade.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Edis Hodzic till och gav Kraft II ledningen.

I 70:e minuten nätade Ville Laine, och gjorde 2-0.

Till slut kom också 3-0-målet genom Shaker Fadul som ökade Kraft II:s ledning i 85:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Kraft II har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Kungliga Wasa har fyra vinster och en förlust.

I nästa match möter Kraft II Kaskö IK borta på lördag 17 september 15.00. Kungliga Wasa möter IF Hoppet tisdag 13 september 18.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kraft II kan ta tredje raka segern i mötet med Kungliga Wasa

Avspark

I kväll är det dags för match för Kraft II som tar emot Kungliga Wasa på Centralplan N i division 4 zon C1 herr i fotboll. Kraft II har tre raka segrar, 6-1 mot IF Hoppet i senaste matchen, och är etta i tabellen. Kungliga Wasa har inför matchen en vinstsvit på sex segrar i rad.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Kraft II på bortaplan, 2-1.

Kungliga Wasa är rätt bra på bortaplan, och har sex segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kraft II vände halvtidsunderläge till seger

Kraft II hade problem och låg under med 0-1 efter första halvlek i matchen i division 4 zon C1 herr i fotboll mot IF Hoppet på Gräsplan. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 6-1 för bortalaget Kraft II.

Kraft II:s lagledare Björn Skinnars tyckte till om matchen:

– Matchen spelades på en gräsmatta som inte höll den högsta standarden ikväll. Vi höll oss lugna trots underläget och satte våra målchanser, därför var slutresultatet rättvist.

Segern var Kraft II:s sjätte på de senaste sju matcherna.

IF Hoppet spelade bra och ledde med 1-0 efter första halvlek. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det alltså storförlust.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Fredrik Utriainen till och gav IF Hoppet ledningen.

I 55:e minuten nätade Hung Trang Nguyen, och kvitterade för Kraft II.

Jonas Granfors gjorde dessutom 1-2 i 69:e minuten.

I 74:e minuten ökade Rijad Badnjevic ledningen ytterligare.

Bara två minuter senare var det Rijad Badnjevic som såg till att laget ökade ledningen på nytt, till 1-4.

1-5-målet kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Jonas Granfors åter igen gjorde mål.

1-6-målet för Kraft II kom direkt därefter när Dennis Norrback i 90:e minuten gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 1-6.

IF Hoppet har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna.

I tabellen innebär det här att IF Hoppet nu ligger på tionde plats. Kraft II leder serien.

Nästa gång lagen spelar i serien är måndag 5 september. Då möter IF Hoppet Sundom IF II på Sundom Arena N 18.00. Kraft II tar sig an Kungliga Wasa hemma 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Kraft II vill förlänga sviten – möter IF Hoppet borta

Avspark

I kväll tar IF Hoppet emot Kraft II i division 4 zon C1 herr i fotboll på Gräsplan. Kraft II har 18 matcher i rad utan förlust. IF Hoppet har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med serieledande Kraft II.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Kraft II på hemmaplan med 6-0.

Kraft II är obesegrade på bortaplan, efter sex segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kraft II hade målfest hemma mot IK

Det blev en riktig storseger för Kraft II mot IK hemma i division 4 zon C1 herr. Matchen slutade smått otroliga 11-0 (7-0).

– Vi var totalt överlägsna matchen igenom och segern var välförtjänt, kommenterade Kraft II:s lagledare Björn Skinnars efter matchen.

Simon Storgeust var den stora snackisen, som stod för hela fyra mål för Kraft II.

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Rijad Badnjevic 3, Rasmus Krook, Darko Letic, Viggo Mickels-Nordberg och Dennis Norrback.

Kraft II har nu sex matcher i rad utan insläppt mål.

Kraft II har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan IK har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med fyra omgångar kvar är Kraft II i serieledning, och IK är på åttonde plats.

Onsdag 31 augusti 18.00 spelar Kraft II borta mot IF Hoppet. IK möter Sundom IF II hemma på Honkalamäki N lördag 3 september 13.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Kraft II mot IK på hemmaplan

Avspark

På onsdagen tar Kraft II sig an IK på hemmaplan på Centralplan N i division 4 zon C1 herr i fotboll. Kraft II har inför matchen hållit nollan bakåt i fem matcher i rad, en tuff svit att knäcka för IK. IK blev utan poäng i senaste matchen, mot ABC/Strömsö.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Kraft II på bortaplan, 7-0.

IK har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot VPS-j och Kaskö IK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 4 zon C1

# Lag S MS P
1 Kraft II 22 88 60
2 Kungliga Wasa 22 26 44
3 Sporting Academy 22 31 43
4 ABC 22 16 37
5 Virkiä 22 4 36
6 IK 22 -31 29
7 Kaskö IK 22 -12 28
8 IF Hoppet 22 -15 27
9 VPS-j 22 -18 22
10 FC Korsholm 22 -9 21
11 I-JBK 22 -29 17
12 Sundom IF II 22 -51 8

Skytteliga

Rijad Badnjevic 14
Ville Laine 14
Darko Letic 11
Simon Storgeust 9
Dennis Norrback 7
Jonas Granfors 7
Hung Trang Nguyen 6
Shaker Fadul 4
Tony Lund 4
Edis Hodzic 3
Rasmus Krook 3
Antonio Westerholm 2
Edis Elkaz 2
Elias Enlund 2
Emil Skogman 2
Ludvig Rönnholm 2
Semir Omic 2
Ajdin Velic 1
Amer Sabanovic 1
Ibrahim Salah Adam Zakaria 1
Kevin Linton 1
Lavinius Marca 1
Van Quy Doan 1
Viggo Mickels-Nordberg 1