IK

24 september kl 14:00 IK - Kungliga Wasa 3-1 Läs mer

Seger för IK hemma mot Kungliga Wasa

Hemmalaget IK tog hem segern mot Kungliga Wasa i division 4 zon C1 herr i fotboll. 3-1 (2-0) slutade matchen på lördagen.

IK tog en tidig ledning. Atte Raja-Aho gjorde målet, redan i 25:e minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Petri Haaparanta. Direkt efter pausen slog Jakob Johansson till och reducerade åt Kungliga Wasa. Fler mål än så blev det inte för Kungliga Wasa.

I den 88:e minuten fick Kungliga Wasa Tom Juselius utvisad, och fick spela med en man mindre sista två minuterna.

3-1-målet kom i 90:e minuten, när Aatu Metsä-Ketelä gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

IK har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Kungliga Wasa har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Det här betyder att IK slutar på sjätte plats, och Kungliga Wasa på andra plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Kungliga Wasa på segerjakt mot IK borta

Avspark

Topplaget Kungliga Wasa jagar en seger när laget möter sjundeplacerade IK borta på Honkalamäki N. Inför dagens match har bortalaget tre matcher i rad utan seger i division 4 zon C1 herr i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för IK, 6-4 mot Virkiä hemma.

Kungliga Wasa vann lagens senaste möte med 6-2.

Kungliga Wasa har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit sex segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Aatu Metsä-Ketelä fixade segern för IK i matchen mot Virkiä

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för IK:s Aatu Metsä-Ketelä i matchen mellan Virkiä och IK i division 4 zon C1 herr i fotboll. Aatu Metsä-Ketelä stod för hela fyra mål i matchen som IK vann på bortaplan med 6-4 (2-1).

Virkiä har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan IK har två vinster och tre förluster.

Med en omgång kvar är Virkiä på fjärde plats i tabellen, och IK är på sjunde plats.

Virkiä möter VPS-j i nästa match borta lördag 24 september 14.00. IK möter samma dag Kungliga Wasa hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Virkiä möter IK och jagar tredje raka segern

Avspark

I kväll är det dags för match för Virkiä som tar emot IK på Keskuskenttä N i division 4 zon C1 herr i fotboll. Virkiä har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Sundom IF II med 6-1, och ligger nu fyra i tabellen. IK spelade IF Hoppet senast och förlorade.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Virkiä på bortaplan, 3-1.

IK har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot VPS-j och Kaskö IK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för IF Hoppet mot IK

IF Hoppet vann hemmamatchen mot IK på fredagen. Detta trots att IK knappade in på IF Hoppets halvtidsledning, 2-0, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i division 4 zon C1 herr slutade 2-1 till IF Hoppet.

IF Hoppet fick en bra start på matchen. Rasmus Orava slog till, redan i 15:e minuten.

Laget gjorde också 2-0 strax före halvtidsvilan, genom Robin Stenback. Reduceringen till 2-1 kom i 90:e minuten, när Mikael Saunala gjorde mål för IK. Mer än så blev det dock inte för IK.

IF Hoppet har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan IK har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var IF Hoppets fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också IK:s tredje uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är IF Hoppet på sjunde plats i tabellen, och IK är på åttonde plats.

Nästa motstånd för IF Hoppet är Kungliga Wasa. Lagen möts tisdag 13 september 18.00 på Palosaari N. IK tar sig an Virkiä borta fredag 16 september 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

IF Hoppet möter IK hemma i kväll

Avspark

Match igen för IF Hoppet när IK gästar Gräsplan i division 4 zon C1 herr i fotboll i kväll. Båda lagen vann senast, IK med 1-0 mot Sundom IF II och IF Hoppet med 5-0 mot Sundom IF II.

När lagen möttes senast, 22 juni på Honkalamäki N, slutade det med seger för IK med 3-0.

IK har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot VPS-j och Kaskö IK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Teemu Ala-Ranta matchhjälte för IK hemma mot Sundom IF II

Teemu Ala-Ranta gjorde matchens enda mål i andra halvleken när IK vann i division 4 zon C1 herr i fotboll med 1-0 (0-0) mot Sundom IF II på hemmaplan.

Segermålet för IK stod Teemu Ala-Ranta för efter 78 minuter.

I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann Sundom IF II med hela 5-0.

IK har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Sundom IF II har en oavgjord och fyra förluster. Det här var IK:s femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Sundom IF II:s tredje uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att IK nu ligger på sjunde plats. Sundom IF II är på tolfte och sista plats.

I nästa omgång har IK IF Hoppet borta på Gräsplan, fredag 9 september 18.00. Sundom IF II spelar hemma mot IF Hoppet måndag 5 september 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

IK vill bryta tunga trenden hemma mot Sundom IF II

Avspark

IK har tre matcher i rad utan seger i division 4 zon C1 herr inför dagens match på hemmaplan mot tolfteplacerade Sundom IF II i fotboll. Sundom IF II fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med ABC/Strömsö senast.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Sundom IF II på hemmaplan, 5-0.

Sundom IF II har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter åtta försök. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kraft II hade målfest hemma mot IK

Det blev en riktig storseger för Kraft II mot IK hemma i division 4 zon C1 herr. Matchen slutade smått otroliga 11-0 (7-0).

– Vi var totalt överlägsna matchen igenom och segern var välförtjänt, kommenterade Kraft II:s lagledare Björn Skinnars efter matchen.

Simon Storgeust var den stora snackisen, som stod för hela fyra mål för Kraft II.

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Rijad Badnjevic 3, Rasmus Krook, Darko Letic, Viggo Mickels-Nordberg och Dennis Norrback.

Kraft II har nu sex matcher i rad utan insläppt mål.

Kraft II har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan IK har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med fyra omgångar kvar är Kraft II i serieledning, och IK är på åttonde plats.

Onsdag 31 augusti 18.00 spelar Kraft II borta mot IF Hoppet. IK möter Sundom IF II hemma på Honkalamäki N lördag 3 september 13.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Kraft II mot IK på hemmaplan

Avspark

På onsdagen tar Kraft II sig an IK på hemmaplan på Centralplan N i division 4 zon C1 herr i fotboll. Kraft II har inför matchen hållit nollan bakåt i fem matcher i rad, en tuff svit att knäcka för IK. IK blev utan poäng i senaste matchen, mot ABC/Strömsö.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Kraft II på bortaplan, 7-0.

IK har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot VPS-j och Kaskö IK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 4 zon C1

# Lag S MS P
1 Kraft II 22 88 60
2 Kungliga Wasa 22 26 44
3 Sporting Academy 22 31 43
4 ABC 22 16 37
5 Virkiä 22 4 36
6 IK 22 -31 29
7 Kaskö IK 22 -12 28
8 IF Hoppet 22 -15 27
9 VPS-j 22 -18 22
10 FC Korsholm 22 -9 21
11 I-JBK 22 -29 17
12 Sundom IF II 22 -51 8

Skytteliga

Aatu Metsä-Ketelä 21
Teemu Ala-Ranta 8
Atte Raja-Aho 4
Petri Haaparanta 4
Jesse Pelto-Piri 2
Eero Rantanen 1
Jukka Mäenpää 1
Mikael Saunala 1
Niko Ranta 1
Tuomas Ala-Ranta 1
Tuomas Valli 1