JBK

1 oktober kl 14:00 FCV - JBK 1-2 Läs mer

Formstarka JBK tog ännu en seger

JBK är nu inne i en stark period i division 2 herrar i fotboll. När laget mötte FCV borta på Liikuntapuisto N på lördagen kom tredje raka segern. Laget vann med 2-1 (0-1), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Segermålet för JBK stod Elias Machaal för efter 75 minuter.

Matchen var mållös till FCV tog ledningen i 27:e minuten, genom Matias Sarlin. Direkt efter pausen gjorde Endrit Rrustemi mål och kvitterade för JBK.

I 75:e minuten avgjorde Elias Machaal matchen. Machaal fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

FCV har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var FCV:s sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även JBK:s fjärde uddamålsseger.

Serien är nu färdigspelad. FCV slutar på åttonde plats, och JBK på tionde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JBK i fin form möter FCV borta

Avspark

I dag möter JBK FCV på bortaplan i division 2 herrar i fotboll på Liikuntapuisto N. JBK har tre matcher i rad utan förlust inför matchen mot sjundeplacerade FCV. FCV spelade Rovaniemi Football Academy senast och förlorade.

Senast lagen möttes slutade det med seger för FCV på bortaplan med 3-0.

JBK har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Komeetat och OLS. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Joakim Häggblom och Benjamin Östman matchvinnare när JBK vann mot GBK

JBK tog en säker seger på hemmaplan mot GBK i division 2 herrar i fotboll. Matchen slutade 2-0 (1-0) efter mål av Joakim Häggblom och Benjamin Östman.

JBK har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan GBK har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Med en omgång kvar är JBK på nionde plats i tabellen, och GBK är på åttonde plats.

På lördag 1 oktober 14.00 spelar JBK borta mot FCV, och GBK hemma mot Hercules.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka GBK jagar ny seger mot JBK på bortaplan

Avspark

I dag tar JBK emot GBK i division 2 herrar i fotboll på Västerplan TN. GBK har fyra matcher i rad utan förlust. Det blev seger i den senaste matchen för JBK, 2-1 mot Rovaniemi Football Academy på hemmaplan.

Senast lagen möttes slutade det med seger för GBK på hemmaplan med 2-1.

GBK är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JBK avgjorde i andra halvlek mot Rovaniemi Football Academy

JBK vann hemmamatchen i division 2 herrar mot Rovaniemi Football Academy på söndagen. Matchen slutade 2-1 (0-0) efter att JBK avgjort matchen i andra halvlek.

Benjamin Östman blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 84 minuter.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Weeti Wimmer till och gav Rovaniemi Football Academy ledningen.

I 53:e minuten slog Benjamin Östman till, och kvitterade för JBK.

Och med sex minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Benjamin Östman. Östman fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

JBK har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Rovaniemi Football Academy har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var JBK:s tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Rovaniemi Football Academys fjärde uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är JBK på elfte plats i tabellen, medan Rovaniemi Football Academy är på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 24 september. Då möter JBK GBK på Västerplan TN 14.00. Rovaniemi Football Academy tar sig an FCV hemma 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JBK jagar seger och trendbrott mot Rovaniemi Football Academy

Avspark

Senast JBK vann var 14 augusti mot OLS. Sedan dess har laget fyra matcher i rad utan seger i division 2 herrar inför dagens match hemma mot sjätteplacerade Rovaniemi Football Academy i fotboll. Laget ligger nu elva. I den senaste matchen för Rovaniemi Football Academy fick laget med sig en poäng efter 1-1 mot GBK.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 1-1.

Rovaniemi Football Academy har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot OTP och Komeetat.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Närpes Kraft och JBK delade på poängen efter 1-1

Det blev delad pott när Närpes Kraft tog emot JBK i division 2 herrar i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (1-1).

Det var Närpes Krafts fjärde match i rad utan seger.

JBK startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara en minut slog Benjamin Östman till.

Närpes Kraft kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Nedim Ibric. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade 1-1.

Närpes Kraft har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan JBK har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Närpes Krafts femte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Närpes Kraft på femte plats i tabellen, medan JBK är på elfte plats.

Söndag 18 september möter Närpes Kraft FCV borta 15.30 och JBK möter Rovaniemi Football Academy hemma 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Närpes Kraft på segerjakt mot JBK hemma

Avspark

Närpes Kraft jagar en seger när laget möter elfteplacerade JBK hemma på Mosedal N. Inför dagens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 2 herrar i fotboll. Bortalaget har också tre matcher i rad utan seger.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Närpes Kraft på bortaplan med 2-1.

JBK har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Komeetat och OLS. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för VIFK mot JBK efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog VIFK hem segern i matchen i division 2 herrar mot JBK efter en stark andra halvlek. Söndagens match slutade 2-1 till VIFK.

Segermålet för VIFK stod Roope Hammar för efter 88 minuter.

Segern var VIFK:s sjätte på de senaste sju matcherna.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 63:e minuten innan Lubunga Etoka gav VIFK ledningen.

Med nio minuter kvar att spela kvitterade JBK genom Teemu Järvenlahti.

Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, med två minuter kvar att spela, när Roope Hammar gjorde 1-2 för VIFK. 1-2-målet blev matchens sista.

JBK har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var JBK:s sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även VIFK:s sjunde uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är JBK på elfte plats i tabellen, medan VIFK är på andra plats.

Nästa motstånd för JBK är Närpes Kraft. Lagen möts söndag 11 september 15.00 på Mosedal N. VIFK tar sig an FCV hemma lördag 10 september 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar JBK hemma mot VIFK

Avspark

JBK spelar hemma på Centralplan N mot VIFK i division 2 herrar i fotboll i kväll. Det blev seger i den senaste matchen för VIFK, 1-0 mot Rovaniemi Football Academy på hemmaplan, JBK förlorade mot OTP.

VIFK vann lagens senaste möte med 1-0.

VIFK har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 2 herrar

# Lag S MS P
1 JJK Jyväskylä 22 38 55
2 VIFK 22 19 48
3 Hercules 22 12 37
4 OLS 22 12 34
5 Närpes Kraft 22 3 34
6 Rovaniemi Aca 22 6 32
7 OTP 22 -7 24
8 FCV 22 -7 23
9 GBK 22 -12 23
10 JBK 22 -13 23
11 KajHa 22 -15 19
12 Komeetat 22 -36 15

Skytteliga

Benjamin Östman 7
Jasper Chibueze Uwaegbulam 6
Teemu Järvenlahti 3
Joakim Häggblom 2
Obiora Kennedy Akanihu 2
Adam Bilal Mekki 1
Adrian Nyfelt 1
Elias Machaal 1
Endrit Rrustemi 1