VPS Akatemia

8 oktober kl 12:30 SJK-j - VPS Akatemia 1-0 Läs mer

Elari Hautamäki avgjorde när SJK-j sänkte VPS Akatemia

Målet i andra halvleken av Elari Hautamäki blev matchens enda. SJK-j vann med 1-0 (0-0) hemma mot VPS Akatemia i division 3 herrar i fotboll.

Elari Hautamäki stod för SJK-js avgörande mål efter 48 minuter.

SJK-j har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan VPS Akatemia har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var SJK-js tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också VPS Akatemias andra uddamålsförlust.

Serien är nu färdigspelad. SJK-j slutar på sjätte plats, och VPS Akatemia på första plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

VPS Akatemia med tre raka segrar – möter SJK-j

Avspark

I dag möter VPS Akatemia SJK-j på bortaplan på Jouppilavuori TN i division 3 herrar i fotboll. VPS Akatemia har tre segrar i rad, senast med 4-1 mot VPV, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. SJK-j vann sin senaste match med 3-1 mot Norrvalla FF.

När lagen möttes senast, 19 juli på Elisa Stadion TN, slutade det med seger för VPS Akatemia med 4-2.

VPS Akatemia är rätt bra på bortaplan, och har sex segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Teemu Hytönen i målform när VPS Akatemia vann mot VPV

Hemmalaget VPS Akatemia tog hem de tre poängen efter seger mot VPV i division 3 herrar i fotboll. 4-1 (0-0) slutade matchen på tisdagen.

Segern var VPS Akatemias femte på de senaste sex matcherna.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 66:e minuten innan Teemu Hytönen gav VPS Akatemia ledningen.

Först med nio minuter kvar att spela ökade VPS Akatemia ledningen genom Arttu Nuutinen.

3-0-målet kom med två minuter kvar att spela, när Teemu Hytönen ännu en gång gjorde mål.

Bara två minuter senare var det Jeremias Ketonen som såg till att VPV reducerade till 3-1. Men mer än så orkade VPV inte med.

VPS Akatemia ökade ledningen till 4-1 direkt därefter genom Antonio Teca. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

VPS Akatemia har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan VPV har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med en omgång kvar är VPS Akatemia i serieledning, medan VPV är på elfte plats.

I nästa match, lördag 8 oktober 14.00, har VPS Akatemia SJK-j borta på Jouppilavuori TN, medan VPV spelar hemma mot FC Ylivieska.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

VPV vill bryta tunga trenden borta mot VPS Akatemia

Avspark

VPV har tre matcher i rad utan seger i division 3 herrar inför kvällens match på bortaplan mot serieledande VPS Akatemia i fotboll. VPS Akatemia har fem matcher i rad utan förlust inför mötet med elfteplacerade VPV.

Senast lagen möttes slutade det med seger för VPS Akatemia på bortaplan med 5-0.

VPV har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Norrvalla FF, FC Ylivieska och Esse IK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

VPS Akatemia upp i topp efter seger mot NIK

VPS Akatemia är nu serieledare i division 3 herrar i fotboll efter seger, 0-5 (0-3), borta mot NIK. VPS Akatemia leder serien två poäng före Korsnäs FF. NIK ligger på nionde plats i tabellen.

Segern var VPS Akatemias fjärde på de senaste fem matcherna.

VPS Akatemia fick en bra start på matchen. Akseli Järvinen slog till, redan i 20:e minuten.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 24:e minuten, genom Teemu Hytönen.

VPS Akatemia gjorde också 0-3 strax före halvtidsvilan, på nytt genom Teemu Hytönen. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Josep Nuorela och ökade ledningen för VPS Akatemia.

VPS Akatemia gjorde också 0-5 genom Josep Nuorela i 90:e minuten. 0-5-målet blev matchens sista.

NIK har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna.

NIK tar sig an FC Ylivieska i nästa match borta torsdag 29 september 19.00. VPS Akatemia möter VPV hemma tisdag 27 september 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ny segerjakt när starka VPS Akatemia möter NIK på bortaplan

Avspark

I dag är det dags för match för NIK som tar emot VPS Akatemia hemma på Skogsvallen N i division 3 herrar i fotboll. VPS Akatemia har fyra matcher i rad utan förlust. NIK fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2-2 mot VPV.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

VPS Akatemia är ganska bra på bortaplan, och har fem segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för VPS Akatemia i toppmatchen mot Sporting

Det var två topplag som möttes i division 3 herrar i fotboll på tisdagen. Och det slutade med seger för hemmalaget VPS Akatemia, som besegrade Sporting med 3-2 (3-1) i seriefinalen.

Med tre omgångar kvar är VPS Akatemia i serieledning, medan Sporting är på andra plats. Fyra poäng skiljer lagen åt.

VPS Akatemia startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fyra minuter slog Teemu Hytönen till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, åter igen genom Teemu Hytönen, i åttonde minuten.

VPS Akatemia ökade ledningen till 3-0 i 17:e minuten, genom Juska Päivänurmi.

I 35:e minuten nätade Antou Badjan, och reducerade åt Sporting. Sporting reducerade igen i 69:e minuten genom Charlie Crane. 3-2-målet blev matchens sista. Fler mål än så blev det inte för Sporting.

VPS Akatemia har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Sporting har fyra vinster och en förlust. Det här var VPS Akatemias fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Sportings fjärde uddamålsförlust.

VPS Akatemia tar sig an NIK i nästa match borta lördag 24 september 15.00. Sporting möter FC Ylivieska hemma söndag 25 september 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sporting hoppas på ännu en seger i mot VPS Akatemia

Avspark

VPS Akatemia tar emot Sporting på Lemonsoft Stadion i division 3 herrar i fotboll i kväll. Sporting har inför matchen fyra segrar i rad, den senaste mot VPV med 3-1, och ligger nu tvåa i tabellen. VPS Akatemia har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Sporting.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för VPS Akatemia, med 1-0.

Sporting har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fem segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst mellan KPV Akatemia och VPS Akatemia på Keskuskenttä TN

Varken hemmalaget KPV Akatemia eller bortalaget VPS Akatemia lyckades spräcka nollan i onsdagens match i division 3 herrar i fotboll. Matchen slutade 0–0.

VPS Akatemia har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

KPV Akatemia har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan VPS Akatemia har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var KPV Akatemias fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är KPV Akatemia på sjunde plats i tabellen, medan VPS Akatemia leder serien.

KPV Akatemia tar sig an FC Ylivieska i nästa match borta torsdag 15 september 19.00. VPS Akatemia möter Sporting hemma tisdag 13 september 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KPV Akatemia möter VPS Akatemia i division 3 herrar

Avspark

På onsdagen tar KPV Akatemia sig an VPS Akatemia på hemmaplan på Keskuskenttä TN i division 3 herrar i fotboll. VPS Akatemia vann sin senaste match med 3-0 mot FC Kiisto, KPV Akatemia blev besegrat av VPV.

VPS Akatemia vann lagens senaste möte med 5-1.

VPS Akatemia är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 3 herrar

# Lag S MS P
1 VPS Akatemia 22 39 49
2 Sporting 22 36 48
3 Korsnäs FF 22 42 47
4 Sundom IF 22 20 40
5 FC Kiisto 22 12 37
6 SJK-j 22 12 37
7 KPV Akatemia 22 15 34
8 Esse IK 22 4 33
9 NIK 22 -9 21
10 VPV 22 -36 20
11 Norrvalla FF 22 -27 17
12 FC Ylivieska 22 -108 0

Skytteliga

Samuel Mantila 9
Roni Hudd 8
Akon Kuek 7
Akseli Järvinen 7
Teemu Hytönen 7
Riku Jääskä 5
Juska Päivänurmi 3
Lucas Pomba 3
Josep Nuorela 2
Oma maali 2
Tony Rekola 2
Antonio Teca 1
Arttu Nuutinen 1
Lauri Ketola 1
Veli-Pekka Assila 1