Sisu-Pallo segrade mot Töjby FC på hemmaplan

Sisu-Pallo vann onsdagens match hemma mot Töjby FC i division 5 Zon C1 herr i fotboll. I halvtid ledde laget med 2-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-0.

Segern var Sisu-Pallos fjärde på de senaste fem matcherna.

Sisu-Pallo gjorde första målet. Allan Sydney Wachira gjorde målet, redan i 21:a minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 25:e minuten, genom Tuomas Seppänen. Till slut kom också 3-0-målet genom Thomas Harju som ökade Sisu-Pallos ledning i 90:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Sisu-Pallo har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Töjby FC har tre vinster och två förluster.

Sisu-Pallo ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Töjby FC ligger på andra plats.

Tisdag 23 augusti 19.00 spelar Sisu-Pallo borta mot SuSi. Töjby FC möter BK-48 hemma på Idrottsplan N torsdag 25 augusti 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sisu-Pallo spelar hemma mot Töjby FC på Jouppilavuori TN i kväll

Avspark

Sisu-Pallo spelar hemma på Jouppilavuori TN mot Töjby FC i division 5 Zon C1 herr i fotboll i kväll. Lagen vann senast, Töjby FC med 1-0 mot Sepsi-78 och Sisu-Pallo med 4-0 mot TePa.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Sisu-Pallo, med 1-0.

Töjby FC är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sisu-Pallo tog kommandot från start mot TePa

Sisu-Pallo hade greppet från start i matchen i division 5 Zon C1 herr i fotboll mot TePa på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4-0 (1-0) borta på Keskuskenttä N.

Sisu-Pallo fick en bra start på matchen. Reza Hosseini slog till, redan i elfte minuten. Direkt efter pausen gjorde Markus Ruokamo mål och ökade lagets ledning.

I den 72:a minuten ökade Miika Willgren ledningen ytterligare.

Till slut kom också 0-4 genom Vesa-matti Tulisalo som ökade Sisu-Pallos ledning i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

TePa har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Sisu-Pallo har tre vinster och två förluster.

I tabellen innebär det här att Sisu-Pallo nu ligger på femte plats. TePa är på tolfte och sista plats.

TePa tar sig an SuSi i nästa match borta tisdag 9 augusti 19.00. Sisu-Pallo möter SJK-j/2 hemma fredag 12 augusti 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fem förluster i rad – nu hoppas TePa på seger mot Sisu-Pallo

Avspark

TePa jagar en seger när laget möter Sisu-Pallo hemma på Keskuskenttä N. Inför dagens match har hemmalaget fem raka förluster i division 5 Zon C1 herr i fotboll, och har halkat ner till tolfte plats i tabellen. Det blev förlust för Sisu-Pallo mot Ponnistus senast.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Sisu-Pallo, med 11-0.

Sisu-Pallo är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Klar seger för Ponnistus mot Sisu-Pallo på Keskuskenttä N

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Ponnistus slog Sisu-Pallo på hemmaplan i division 5 Zon C1 herr i fotboll. Till slut blev det 3-0 till Ponnistus.

Segern var Ponnistus fjärde på de senaste fem matcherna, och sjätte raka segern på hemmaplan.

Matchen förblev jämn målmässigt till Ponnistus tog ledningen i 34:e minuten, genom Artem Lavrukov. Det dröjde till den 74:e minuten innan Tommi Rintasalo ökade ledningen.

Till slut kom också 3-0 genom Miika Korpela som ökade Ponnistus ledning i 85:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Ponnistus har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Sisu-Pallo har tre vinster och två förluster.

För hemmalaget betyder resultatet tredje plats i tabellen. Sisu-Pallo är på sjätte plats.

I nästa match möter Ponnistus SuSi borta på fredag 29 juli 19.00. Sisu-Pallo möter TePa lördag 6 augusti 15.00 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast – Ponnistus vill ha revansch i mötet med Sisu-Pallo

Avspark

Ponnistus svit på tre raka segrar tog slut senast mot SJK-j/2 (3-5). I kväll spelar laget på hemmaplan mot Sisu-Pallo i division 5 Zon C1 herr i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Sisu-Pallo, 3-2 mot BK-48 på hemmaplan.

När lagen möttes senast, 13 maj på Kyrkösjärvi TN, slutade det med seger för Sisu-Pallo med 6-3.

Sisu-Pallo har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot FC Kuffen, Töjby FC och Sepsi-78. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Obesegrade i nio matcher i rad – men mot Sisu-Pallo kom förlusten

BK-48 har varit imponerande stabilt senaste tiden i division 5 Zon C1 herr i fotboll, och hade inför matchen nio matcher i rad utan förlust. Mot Sisu-Pallo på bortaplan tog det dock stopp. 3-2 (1-1) blev segersiffrorna för Sisu-Pallo.

Antti Viita blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 81 minuter.

Gästande BK-48 tog en tidig ledning. Darjan Krstevski slog till, redan i 22:a minuten.

Sisu-Pallo kvitterade till 1-1 i 26:e minuten, genom Markus Ruokamo. Det dröjde till den 74:e minuten innan Markus Ruokamo gav Sisu-Pallo ledningen.

Darjan Krstevski, åter igen, kvitterade för BK-48 med knappa kvarten kvar.

Bara fem minuter senare var det Antti Viita som såg till att Sisu-Pallo tog ledningen. 3-2-målet blev matchens sista.

Sisu-Pallo har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan BK-48 har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Sisu-Pallos tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också BK-48:s tredje uddamålsförlust.

För Sisu-Pallo gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan BK-48 är på femte plats.

Tisdag 26 juli möter Sisu-Pallo Ponnistus borta 19.00 och BK-48 möter SuSi hemma 19.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

BK-48 stärkta av tre raka segrar inför mötet med Sisu-Pallo

Avspark

I kväll möts Sisu-Pallo och BK-48 på Kyrkösjärvi TN i division 5 Zon C1 herr i fotboll. Segern senast med 1-0 mot SJK-j/2 gör att BK-48 har tre raka segrar, och är fyra i serien. Det blev seger i den senaste matchen för Sisu-Pallo, 3-2 mot Sepsi-78 på bortaplan.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 0-0.

BK-48 är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sisu-Pallo vann borta efter otrolig vändning mot Sepsi-78 på Jouppilavuori TN

Efter den första halvleken stod det 2-0 till Sepsi-78 och när domaren blåste av matchen hade Sisu-Pallo vänt till 3-2, vilket innebar seger för Sisu-Pallo. Tungt för Sepsi-78 som hade greppet i hemmamatchen i division 5 Zon C1 herr i fotboll på söndagen.

Allan Sydney Wachira stod för Sisu-Pallos avgörande mål efter 73 minuter.

Sepsi-78 började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog John Njehia till.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter en halvtimmes spel, genom Jussi Takala. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Allan Sydney Wachira träff och reducerade åt Sisu-Pallo.

I 58:e minuten nätade Erno Ojanperä, och kvitterade för Sisu-Pallo.

I den 73:e minuten avgjorde Allan Sydney Wachira matchen. Därmed hade Sisu-Pallo vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 2-3.

Sepsi-78 har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Sisu-Pallo har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Sepsi-78:s fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Sisu-Pallos andra uddamålsseger.

Sepsi-78 ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Sisu-Pallo ligger på femte plats.

I nästa match möter Sepsi-78 FC Kuffen hemma på fredag 15 juli 18.00. Sisu-Pallo möter BK-48 söndag 24 juli 18.30 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sepsi-78 med sex raka förluster i bagaget möter Sisu-Pallo

Avspark

Sepsi-78 är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot sjätteplacerade Sisu-Pallo hemma på Jouppilavuori TN. Inför matchen har hemmalaget sex förluster i rad i division 5 Zon C1 herr i fotboll och ligger just nu nia i tabellen. Sisu-Pallo spelade NuPa senast och förlorade.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Sisu-Pallo på hemmaplan med 2-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.