Kristiansund BK

13 november kl 18:00 Kristiansund BK - FK Jerv 1-1 Läs mer

Klart nu: Kristiansund åker ur serien efter nytt poängtapp

Hela säsongen har varit tung för Kristiansund. På söndagen blev det klart att laget åker ur Eliteserien herr i fotboll efter att ha spelat oavgort, 1-1 (1-1) hemma mot Jerv.

Gästande Jerv gjorde första målet. Mikael Ugland slog till, redan i sjunde minuten.

Kristiansund kvitterade till 1-1 efter en dryg halvtimmes spel, genom Brynjolfur Darri Willumsson. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade 1-1.

Kristiansund har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Jerv har tre oavgjorda och två förluster. Det här var Kristiansunds åttonde oavgjorda match den här säsongen.

Resultaten i sista omgången innebär att Kristiansund slutar på 15:e plats och Jerv på 16:e plats. Båda lagen åker därmed ur Eliteserien herr.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund möter Jerv i serieavslutningen

Avspark

I kväll spelar Kristiansund hemma mot Jerv i sista omgången i Eliteserien herr i fotboll. Bortalaget har fyra matcher i rad utan seger. Den senaste matchen för Kristiansund slutade oavgjort, 2-2, mot Sarpsborg.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Jerv på hemmaplan med 1-0.

Jerv har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Sandefjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Obesegrade sviten håller i sig för Sarpsborg – efter 2-2 mot Kristiansund

Det fortsätter gå bra för Sarpsborg. I matchen mot Kristiansund hemma kom nionde matchen i rad utan förlust. 2-2 (1-2) slutade matchen i Eliteserien herr i fotboll.

Sarpsborg tog en tidig ledning. Steffen Lie Skålevik slog till, redan i 21:a minuten.

Kristiansund kvitterade till 1-1 i 23:e minuten, genom Amidou Diop. Direkt efter pausen gjorde Dan Peter Ulvestad mål och gav laget ledningen.

Joachim Soltvedt kvitterade för Sarpsborg med knappa kvarten kvar. 2-2-målet blev matchens sista.

Sarpsborg har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Kristiansund har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Sarpsborgs femte oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Sarpsborg på åttonde plats i tabellen, medan Kristiansund är på 15:e plats.

I nästa match, söndag 13 november 18.00, har Sarpsborg Rosenborg borta på Lerkendal, medan Kristiansund spelar hemma mot Jerv.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sarpsborg möter Kristiansund hemmaplan

Avspark

I kväll möts åttondeplacerade Sarpsborg och 15:e-placerade Kristiansund i näst sista omgången i Eliteserien herr i fotboll på Sarpsborg Stadion. Sarpsborg har åtta matcher i rad utan förlust inför mötet med Kristiansund. Kristiansund vann sin senaste match med 4-0 mot Ålesund.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Sarpsborg på bortaplan med 3-2.

Kristiansund har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot HamKam. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

4-0 mot Ålesund gjorde Kristiansund till segrare igen

Spelarna i Kristiansund fick äntligen njuta av en seger igen, efter 4-0 (2-0) hemma mot Ålesund. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i Eliteserien herr i fotboll.

Matchen förblev jämn målmässigt till Kristiansund tog ledningen i 38:e minuten, genom Max Williamsen.

Laget gjorde också 2-0 strax före halvtidsvilan, genom Brynjolfur Darri Willumsson. 3-0 kom i 57:e minuten genom ett självmål.

Till slut kom också 4-0 genom Bendik Bye som ökade Kristiansunds ledning i 83:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Kristiansund har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Ålesund har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Med två omgångar kvar är Kristiansund på 15:e plats i tabellen, medan Ålesund är på tionde plats.

I nästa match möter Kristiansund Sarpsborg borta och Ålesund möter Lilleström hemma. Båda matcherna spelas söndag 6 november 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ny segerjakt när starka Ålesund möter Kristiansund på bortaplan

Avspark

Kristiansund tar emot Ålesund i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Ålesund har fyra matcher i rad utan förlust inför matchen mot Kristiansund. Hemmalaget har fem matcher i rad utan seger.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Ålesund, med 1-0.

Ålesund är rätt bra på bortaplan, och har fyra segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bodö/Glimt fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Bodö/Glimt i Eliteserien herr i fotboll. På söndagen mötte laget Kristiansund och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Kristiansund blev 5-0 (2-0).

Kristiansund får sikta på kval efter förlusten mot Bodö/Glimt.

Bodö/Glimt tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Hugo Vegard Vetlesen. Direkt efter pausen slog Hugo Vegard Vetlesen till ännu en gång och ökade lagets ledning.

I 53:e minuten nätade Ola Solbakken, på pass av Runar Espejord och gjorde 3-0.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Ola Solbakken träff på nytt och ökade ledningen för Bodö/Glimt.

Till slut kom också 5-0 genom Runar Espejord som ökade Bodö/Glimts ledning i 69:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 5-0.

Bodö/Glimt har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Kristiansund har två oavgjorda och tre förluster.

Med tre omgångar kvar är Bodö/Glimt på andra plats i tabellen, medan Kristiansund är på 15:e plats.

På söndag 30 oktober 18.00 spelar Bodö/Glimt borta mot Rosenborg, och Kristiansund hemma mot Ålesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bodö/Glimt med tre raka segrar möter Kristiansund

Avspark

I kväll är det dags för match för Bodö/Glimt som tar emot Kristiansund i Eliteserien herr i fotboll. Hemmalaget Bodö/Glimt har tre raka segrar, senast med 6-0 mot Vålerenga, och är tvåa i serien. Bortalaget har fyra matcher i rad utan seger.

Bodö/Glimt vann lagens senaste möte med 2-0.

Kristiansund är rätt bra på bortaplan, och har en seger och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Julius Eskesen avgjorde när Haugesund sänkte Kristiansund

Målet i första halvleken av Julius Eskesen blev matchens enda. Haugesund vann med 1-0 (1-0) borta mot Kristiansund i Eliteserien herr i fotboll.

Segermålet för Haugesund stod Julius Eskesen för efter tolv minuter.

Kristiansund har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Haugesund har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Kristiansunds åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Haugesunds fjärde uddamålsseger.

Med fyra omgångar kvar är Kristiansund på 15:e plats i tabellen, och Haugesund är på tionde plats.

I nästa match, söndag 23 oktober 18.00, har Kristiansund Bodö/Glimt borta, medan Haugesund spelar hemma mot Lilleström.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund jagar ett trendbrott på hemmaplan mot Haugesund

Avspark

Kristiansund har inte vunnit på tre raka matcher i Eliteserien herr inför kvällens möte hemma mot elfteplacerade Haugesund i fotboll. Bortalaget har också tre matcher i rad utan seger.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Haugesund på hemmaplan med 2-0.

Haugesund har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Odd och Ålesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 30 46 78
2 Bodö/Glimt 30 45 60
3 Rosenborg 30 25 56
4 Lilleström 30 15 53
5 Odd 30 -2 45
6 Vålerenga 30 3 44
7 Tromsö 30 -3 43
8 Ålesund 31 -12 42
9 Sarpsborg 30 3 41
10 Haugesund 30 -4 38
11 Viking 30 -6 35
12 Strömsgodset 30 -11 33
13 HamKam 30 -10 31
14 Sandefjord 30 -26 24
15 Kristiansund 30 -23 23
16 Jerv 31 -40 20

Skytteliga

Bendik Bye 9
Faris Pemi Moumbagna 5
Amidou Diop 4
Andreas Hopmark 2
Brynjolfur Darri Willumsson 2
Brynjolfur Willumsson Andersen 2
Sander Erik Kartum 2
Snorre Strand Nilsen 2
Agon Mucolli 1
Christoffer Aasbak 1
Dan Peter Ulvestad 1
Liridon Kalludra 1
Max Normann Williamsen 1
Max Williamsen 1
Torgil Gjertsen 1