Sheffield United

Norwich City FC - Sheffield United 0-1 Läs mer
Nästa match:
7 april
Reading FC - Birmingham City kl 17:00

James McAtee avgjorde när Sheffield United sänkte Norwich City

Målet i andra halvleken av blev matchens enda. Sheffield United vann med 1-0 (0-0) borta mot Norwich City i Championship i fotboll.

Segermålet för Sheffield United stod James McAtee för efter 62 minuter.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 62:a minuten innan James McAtee gjorde 1–0 för Sheffield United, ett mål som blev matchavgörande.

Norwich City har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 4–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sheffield United har tre vinster och två förluster och 4–3 i målskillnad. Det här var Norwich Citys tolfte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Sheffield Uniteds tolfte uddamålsseger.

Resultatet innebär att Norwich City ligger kvar på sjunde plats och Sheffield United på andra plats i tabellen.

På fredag 7 april 17.00 spelar Norwich City borta mot Blackburn, och Sheffield United hemma mot Wigan.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Match igen när Norwich City möter Sheffield United

Avspark

I kväll gästar Sheffield United Norwich City i första matchen efter den 14 dagar långa spelledigheten i Championship i fotboll. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger. Sheffield United vann sin senaste match med 2-1 mot Sunderland.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 2-2.

Sheffield United har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tio segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tommy Doyle och James McAtee avgjorde när Sheffield United slog Sunderland

Sheffield United tog till slut hem segern mot Sunderland i matchen på onsdagen. Matchen i Championship i fotboll slutade 1-2 (1-1). Segermålet för Sheffield United stod Tommy Doyle för efter 61 minuter.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Sunderland tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Edouard Michut.

Sheffield United kvitterade till 1-1 på tilläggstid i första halvleken, genom James McAtee. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Tommy Doyle träff och avgjorde matchen. Doyle fullbordade därmed lagets vändning.

Sunderland har en vinst och fyra förluster och 5–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sheffield United har tre vinster och två förluster och 4–3 i målskillnad. Det här var Sunderlands nionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Sheffield Uniteds elfte uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Sunderland på tolfte plats och Sheffield United på andra plats.

Nästa motstånd för Sunderland är Luton. Lagen möts lördag 18 mars 17.00. Sheffield United tar sig an Norwich City borta lördag 1 april 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Sunderland jagar nya poäng mot Sheffield United

Avspark

Sunderland tar i kväll emot Sheffield United i Championship i fotboll. Sunderland bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Norwich City, 1-0. Sheffield United blev utan poäng i mötet med Luton senast.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Sheffield United på hemmaplan, 2-1.

Sheffield United har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit nio segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Carlton Morris matchhjälte för Luton borta mot Sheffield United

Luton vann i Championship i fotboll med 1-0 (0-0) mot Sheffield United på bortaplan.

Segermålet för Luton stod Carlton Morris för efter 53 minuter.

Sheffield United har två vinster och tre förluster och 4–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Luton har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 5–3 i målskillnad. Det här var Sheffield Uniteds sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Lutons tionde uddamålsseger.

Det här betyder att Luton ligger på fjärde plats i tabellen, och Sheffield United är på andra plats.

Onsdag 15 mars möter Sheffield United Sunderland borta 22.00 och Luton möter Bristol C hemma 21.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Luton i bra form möter Sheffield United borta

Avspark

Sheffield United tar emot Luton i kväll i Championship i fotboll. Luton har en svit på tre matcher med poäng inför mötet med andraplacerade Sheffield United. Det blev seger i den senaste matchen för Sheffield United, 1-0 mot Reading hemma.

Senaste mötet mellan lagen slutade oavgjort, 1-1.

Luton är rätt bra på bortaplan, och har nio segrar och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Iliman Ndiaye målskytt när Sheffield United sänkte Reading

Målet i andra halvleken blev matchens enda när Sheffield United vann med 1-0 (0-0) borta mot Reading i Championship i fotboll.

Iliman Ndiaye blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 60 minuter.

Båda lagen har nu två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, Reading med 5–9 och Sheffield United med 5–7 i målskillnad. Det här var Readings tionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Sheffield Uniteds tionde uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Reading på 15:e plats och Sheffield United på andra plats.

I nästa match möter Reading Millwall hemma och Sheffield United möter Luton hemma. Båda matcherna spelas lördag 11 mars 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Reading spelar hemma mot Sheffield United i kväll

Avspark

Dags för match – Reading möter Sheffield United på hemmaplan i Championship i fotboll. Det förlust för båda lagen i förra matchen, Reading mot Middlesbrough med 0-5 och Sheffield United med 0-1 mot Blackburn.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Sheffield United på hemmaplan med 4-0.

Sheffield United har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit åtta segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för Blackburn mot Sheffield United – Harry Pickering matchhjälte

Blackburn vann hemmamatchen mot Sheffield United i Championship i fotboll med 1–0.

Segermålet för Blackburn stod Harry Pickering för efter fem minuter.

Det här innebär att Blackburn nu har fyra segrar i följd i Championship.

Blackburn imponerar med fyra segrar och en oavgjord och 7–2 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sheffield United har två vinster och tre förluster och 7–7 i målskillnad. Det här var Blackburns tolfte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Sheffield Uniteds sjätte uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Blackburn ligger kvar på fjärde plats och Sheffield United på andra plats i tabellen.

Blackburn tar sig an Stoke City i nästa match borta fredag 10 mars 22.00. Sheffield United möter Reading borta tisdag 7 mars 22.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Blackburn hoppas på ännu en seger i mötet med Sheffield United

Avspark

Blackburn tar emot Sheffield United i Championship i fotboll i dag. Blackburn är nu på fjärde plats i tabellen, efter tre raka segrar, den senaste mot Queens Park Rangers med 3-1. Sheffield United vann senast mot Watford med 1-0.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Sheffield United på hemmaplan med 3-0.

Sheffield United är ganska bra på bortaplan, och har åtta segrar och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

England Championship

# Lag S MS P
1 Burnley 38 45 84
2 Sheffield U 38 26 73
3 Middlesbrough 39 25 67
4 Luton 39 13 67
5 Millwall 39 8 61
6 Blackburn 38 0 61
7 Norwich 39 10 57
8 Coventry 39 6 57
9 W Bromwich 38 8 56
10 Preston 39 -7 56
11 Watford 39 3 55
12 Sunderland 39 7 54
13 Stoke 39 7 51
14 Bristol C 39 -1 49
15 Swansea 39 -5 49
16 Birmingham 39 -7 48
17 Hull 39 -10 48
18 Reading 39 -18 46
19 QPR 39 -22 42
20 Rotherham 38 -10 41
21 Cardiff 38 -14 39
22 Huddersfield 39 -19 39
23 Wigan 39 -25 37
24 Blackpool 39 -20 35

Skytteliga

Iliman Ndiaye 11
Oliver McBurnie 11
James McAtee 6
Sander Berge 5
Anel Ahmedhodzic 4
Tommy Doyle 3
Billy Sharp 2
Jack Robinson 2
Jayden Bogle 2
John Egan 2
Oliver Norwood 2
Ben Osborn 1
Ciaran Clark 1
Daniel Jebbison 1
George Baldock 1
Max Lowe 1
Reda Khadra 1
Rhian Brewster 1