Giovanni Simeone fixade segern för Verona i matchen mot Lazio

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Veronas Giovanni Simeone i matchen mellan Verona och Lazio i Serie A herr i fotboll. Giovanni Simeone stod för samtliga fyra mål för Verona i matchen som Verona vann på hemmaplan med 4-1 (2-0).

Målet för Lazio gjordes av Ciro Immobile.

Onsdag 27 oktober spelar Verona borta mot Udinese 19.30 och Lazio mot Fiorentina hemma 21.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Milan upp i topp efter seger mot Verona

Milan är nu serieledare i Serie A herr i fotboll efter vändning och seger, 3-2 (0-2), hemma mot Verona. Milan leder serien en poäng före Napoli. Napoli har dock en match mindre spelad. Verona ligger på tolfte plats i tabellen.

Det här innebär att Milan nu har fyra segrar i följd.

Det var en imponerande vändning av Milan, som låg under med 0-2 i halvtid.

Målgörare för Milan var Olivier Giroud och Franck Kessie, medan Veronas mål gjordes av Antonin Barak och Gianluca Caprari. Ett av Milans mål var ett självmål.

I nästa match möter Milan Bologna borta på lördag 23 oktober 21.45. Verona möter Lazio söndag 24 oktober 16.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Verona tog kommandot från start mot Spezia

Verona hade greppet från start i matchen i Serie A herr i fotboll mot Spezia på söndagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4-0 (3-0) hemma.

För Verona var det Daniel Bessa, Gianluca Caprari, Davide Faraoni och Giovanni Simeone som blev målskyttar och fixade segern.

Verona ligger på tolfte plats i tabellen efter matchen, medan Spezia ligger på 19:e plats.

Verona tar sig an Milan i nästa match borta lördag 16 oktober 21.45. Spezia möter samma dag 16.00 Salernitana hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt tungt för formsvagt Verona – oavgjort mot Bologna

Det räcker inte hela vägen till seger för Verona. Det står klart efter 2-2 (1-1) hemma mot Bologna. Det var Veronas åttonde match i rad utan seger i Serie A herr i fotboll.

Det var Bolognas sjätte match i rad utan seger.

Med en omgång kvar är Verona på tionde plats i tabellen, medan Bologna är på elfte plats.

Nästa motstånd för Verona är Napoli. Bologna tar sig an Juventus hemma. Båda matcherna spelas söndag 23 maj 21.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två omgångar kvar när Verona möter Bologna

Avspark

Serie A herr i fotboll är snart färdigspelad. I näst sista omgången möts i kväll tiondeplacerade Verona och elfteplacerade Bologna. Det förlust för båda lagen i förra matchen, Verona mot Crotone med 1-2 och Bologna med 0-2 mot Genoa.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Bologna, med 1-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.