På grund av ett tekniskt misstag i distributionen har många prenumeranter i Närpesregionen beklagligtvis blivit utan onsdagens Syd-Österbotten i sin postlåda nu på morgonen. Tidningen kommer att delas ut under dagens lopp. Vi beklagar förseningen. 

Alla som prenumererar på Syd-Österbotten har alltid tillgång till det digitala materialet. Här ingår webbnyheterna på sydin.fi och e-tidningen. E-tidningen är en identisk kopia av papperstidningen, men i digitalt format.

På grund av problem med distributionen på onsdagsmorgonen öppnar vi nu dagens e-tidning (Sydin onsdagen den 8 december) gratis för alla. Därmed har även andra än prenumeranter möjlighet att bekanta sig med innehållet och hur det är att läsa Sydin på dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Det enda som krävs är att du har en inloggning. Om du inte redan har inloggning kan du skapa en sådan, gratis, genom att följa instruktionerna här på sidan. (Om du använder mobiltelefon eller surfplatta rekommenderar vi att du laddar ner gratisappen e-Sydin från Google Play eller App Store). 

Dagens e-tidning hittar du här på startsidan under "E-tidning" eller via den här länken: e-tidningen.sydin.fi