Vattnet flyter på gatorna i Lahore i Indien efter den senaste veckans häftiga monsunregn. Folk försöker ändå ta sig fram längs gatorna med hjälp av  motorcyklar, åsnor och hästar.

Också i Haikou i södra Kina har regnen ställt till med problem. Den tropiska stormen Wipha har gjort att Hainanprovinsen fått ovanligt starka skyfall de senaste dagarna.

Sex män och fem kvinnor pryglades offentligt i Banda Aceh i Indonesien. De elva, som alla var tonåringar eller lite över tjugo år gamla, straffades för att de hade vistats för nära personer av motsatt kön.

Små nykläckta sköldpaddor kravlar sig ut till sjöss på sandstranden al-Mansouri nära staden Tyre i södra Libanon. Sköldpaddornas färd väcker stort intresse bland ortsbefolkningen, som samlats i stora skaror för att se på.

Det har gått 75 år sedan polackerna reste sig i protest mot Hitlertyskland. Tusentals människor hade samlats i huvudstaden Warszawa för att uppmärksamma jubiléet.

En man ligger i en hammock på stranden i Thessaloniki i Grekland. Där är det stekhett just nu och myndigheterna har utfärdat vädervarningar.

En äldre kuban dricker rom utanför sitt hem i Havanna. Det finns  många människor i Kuba som nått en mycket hög ålder, vilket har förvånat forskare.

En flytande solkraftspark ska tas i bruk i Piolenc i södra Frankrike i september i år. Det här är Europas första flytande solkraftspark.

Plastsopor flyter i vattnet utanför Jakarta. Ett flertal vattendrag i sydöstra Asien är fyllda av avfall, vilket lett till global kritik. Särskilt sorgliga har bilderna av döda djur varit - djur som dött efter att de ätit plast.