Lördagens träningsmatch slutade med en Musa-seger – 3–1 efter 3–0 i paus.

– Musa straffade oss med bra procent från våra egna misstag. Vi hade ingen kontroll på den första tredjedelen och slog för många felpass. Då kunde Musa göra målen. I andra halvlek tog vi över och som helhet är jag ändå nöjd, säger Krafts tränare Nijas Sarailija.

Musa inledde starkt och gjorde 1–0 efter fem minuter, 2–0 efter 25 minuter och 4–0 fem minuter innan paus. Kraft fick ordning på spelet i andra och Kakhaber Samsonia satte tröstmålet i slutet av matchen.

För Kraft återstår nu två träningsmatcher under försäsongen. Nästa lördag kommer nyblivna division 3-laget I-JBK till Närpes och den 21 april möter man JBK borta.

JBK blir också Krafts premiärmotståndare i tvåan den 6 maj. Krafts första match mot TPV, som skulle spelats den 29 april, flyttas fram då gräset på Mosedal i Närpes inte hinner bli i spelbart skick.

Krafts öppningselva: Karl-Filip Eriksson – Tony Lund, William White, Lavi Marca, Edis Hodzic – Muhamed Omic, Dennis Norrback, Kakhaber Samsonia – Callistus Chukwu, Jonas Granfors, Nedim Ibric.