|

Norrgrann blixtinkallad till landslaget

NyhetsbildZoom
Saara Norrgrann representerar Finland på 1500 meter i en nordisk friidrottslandskamp. Foto: Arkiv Daniel Nissén
Det blev att snabbt packa väskorna för en resa till Sverige för Länkenlöparen Saara Norrgrann.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I helgen ordnas en nordisk friidrottslandskamp i Växjö i Sverige. Och landslagsledningen hade tidigt tagit ut laget som ska tampas mot Sverige och Norge.

Men IK Falkens Karin Storbacka, som var uttagen på 1500 meter, fick feber och tackade i veckan nej. Då gick frågan vidare till Närpesidrottaren Saara Norrgrann som tackade ja. Hon är mera känd som orienterare. På löpbanorna representerar hon IF Länken.

– Jag har inte riktigt hunnit smälta det att jag ska vara med i landslaget, säger Norrgrann, som åker till Sverige för att göra sitt bästa.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.