|

Kunder och personal trivs i nya varuhuset

NyhetsbildZoom
Det är stort och fint, tyckte Johanna Nyberg om den nya affären som invigdes på onsdag förmiddag. Foto: Malin Bylund
På onsdag förmiddag slog nya Halpa-Halli upp dörrarna i Närpes. Många ivriga shoppare kom för att ta del av invigningen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Ett hundratal kunder strömmade in till det nya Halpa-Halli genast när fullmäktigeordförande Mikaela Björklund klippt bandet på invigningen.

Den nya affären är med sina 5.900 kvadratmeter mer än dubbelt så stor som den gamla som var 2.700 kvadratmeter.

Såväl kunder som personal var nöjda med den nya affären.

– Det känns bra, säger affärsbiträdet Katja Sjöberg.

– Det är stort och fint, säger Johanna Nyberg som bland annat plockat ner en termosmugg i sin kundvagn.

Missa inte videoinslaget, och läs mer om öppningen i torsdagens SÖ (15.10).

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan