|

Åbacka och Kuuttinen i juniorlandslaget

Heidi Kuuttinen tog FM-brons. Zoom
Foto: Arkiv

Heidi Kuuttinen tog FM-brons.

Felicia Åbacka och Heidi Kuttinen valdes som enda sydösterbottningar in i friidrottslandslagen som presenterades på torsdagen. Inga seniorer från regionen kom med.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Totalt valdes 113 juniorer in i landslaget. På 400 meter finns IF Fyrens Felicia Åbacka bland de valda och på längre löpdistanser är Krafts Heidi Kuuttinen med. Däremot blev ingen av regionens senioridrottare valda till landslagen. Endast tre ÖID-are kom med, Sandra Eriksson, David Söderberg och Camilla Richardson. Krafts Jonathan Åstrand och Länkens Anders Lindahl får därmed infinna sig att vara utanför landslaget. Ett landslag som delades in i två grupper: Elitgruppen, Team Finland, med 16 idrottare och EM-gruppen med 40 idrottare. Idrottare kan ännu väljas in i landslaget, i EM-gruppen, i ett senare skede. Men då gäller det att klara vissa uppsatta gränser.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Inne i Arken är det skoj men gården är tråkig, tycker församlingens barnklubbar

Nyhetsbild
Williot Häggblom och Isabel Johansson poserar för fotografen mitt i leken. Isabels mamma Emma Kaivo-oja sitter vid bordet bredvid Ellen Granfors som har dottern Angelique i famnen. Foto: Ann-Sofie Långvik
Arken är okej men gården är tom och trist, tycker både barnen och barnledarna i Närpes församling. Nu längtar de efter beslut om flytt. Se bilder från Arken här. 

Mest läst senaste veckan