|

Sporting vann i Karleby

Julian Tarvoll gjorde två mål i Karleby. Bilden är från matchen mot Norrvalla. Zoom
Foto: Janne Smeds

Julian Tarvoll gjorde två mål i Karleby. Bilden är från matchen mot Norrvalla.

Efter två mål av Julian Tarvoll och ett av Marcus Landgärds kammade Sporting hem tre poäng borta mot KPV Akatemia.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Matchen på konstgräset i Karleby slutade 2-3 efter 1-2 i paus. - Det kändes som att vi hade allt under kontroll från början till slut även om de skapade en del under slutminuterna. Vi stod för en kontrollerad insats mot ett ganska dåligt motstånd, säger spelande tränaren Peter Grannas. För Sporting återstår nu två matcher. Som följande väntar serieledande Virkiä hemma.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

De fostrar distriktets bästa volleybollspelare

Jussi Ahonen, till vänster, och Kari Penttinen är två mycket meriterade tränare som håller i trådarna för Kristiinan Vesas juniorer.
Foto: Janne Smeds

Jussi Ahonen, till vänster, och Kari Penttinen är två mycket meriterade tränare som håller i trådarna för Kristiinan Vesas juniorer.

Kristiinan Vesas volleybollverksamhet växer så det knakar. Tränaren Jussi Ahonen är rätt säker på att hans juniorlag kommer att vara bäst i hela distriktet denna säsong.

Mest läst senaste veckan