Julsäsongen är den tid på året som vi på Aukia ser fram emot mest. I märkenas höst- och vinterkollektioner hittar man oftast pärlorna, dvs. de där plaggen med extra skön kvalitet och fint utförande. Plaggen som sticker ut lite extra ur mängden tack vare sina fina material och djupa färger, så kallade ’eye-catchers’.

Inför den här julsäsongen har vi mer än tidigare försökt skapa ett brett sortiment av varma och sköna produkter som kan komma väl till pass då temperaturen sjunker både utom- och inomhus! Tjocka stickade ullsockor, mjuka och fluffiga fårskinnstofflor som garanterat håller fötterna varma och ljuvliga filtar att svepa in sig i. Stiliga tröjor och koftor i behagliga material, massor av olika halsdukar och mössor samt trendiga pyjamasar och underkläder. Drömjackan som klarar Antarktis köldgrader hittar du också hos oss! Eller varför inte glädja någon med ett stickningskit från inhemska Myssyfarmi, roligt frågespel eller artesangräddkola från Söder i Stockholm? Hos oss hittar du allt från mysiga loungewear set till vackra doftljus.

Presentkort är förstås en mycket uppskattad gåva, då det ger mottagaren möjligheten att fritt bekanta sig med och välja bland vårt breda sortiment.

Hållbarhet och etisk produktion är viktigt för oss och syns i många av våra märkens materialval och spårbara hållbarhetsprogram. Du kan t.ex. hitta varma och sköna fleecejackor i hundra procent återvunnet material och även kvalitetskläder åt de yngre. Exempelvis Billebeino, Gant och Peak Performance är eftertraktade märken som dessutom håller att ge vidare till följande i familjeskaran.

Vi har söndagsöppet i december ända fram till jul. Välkommen in och låt dig inspireras, julklapparna får du dessutom stiligt och behändigt paketerade!