|

Sprakande musikalshow

Sonja Biskop är en av musikalshowens huvudartister. Skolmusikkårens drillflickor stod för showens dansinslag. Jahorina Kolppanen sjöng Memory ur musikalen Cats. Roy Stenberg sjöng Old man river från musikalen Showboat. Antti Railio sjöng bland annat We are the champions ur Queen-musikalen We will rock you.
Det var sång, dans, glitter, show och allt som hör till musikalens värld när Närpes skolmusikkårs Musical Show hölls i Kristinahallen på lördag. Om två veckor spelas showen i Malax
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det bjöds på en lång rad kända musikalnummer och artisterna avlöste varandra på scen. 400 personer såg lördagens första föreställning i Kristinahallen i Kristinestad. På kvällen hölls en föreställning till. Publiken tackade med stående ovationer efter premiären på skolmusikkårens sjunde stora show sedan 2001 och den första på fem år. Huvudsolister denna gång är Antti Railio, Sonja Biskop och Emma Backman. Men nio andra solister plus körer medverkar också. Läs vår recension från musikalshowen i tisdagens tidning.

Kommentarer
|

Grannarna gratulerade nya riksdagsledamoten Anders Norrback med hembakat

Nyhetsbild
Grannen Gun Åbacka överräckte en pavlova med ett stort grattis till nya riksdagsledamoten Anders Norrback. Foto: Ann-Sofie Långvik
Det skramlar till i ytterdörren när Ingegärd och Gun Åbacka kommer för att gratulera grannen och nyblivna riksdagsledamoten Anders Norrback. Med sig har de en stor pavlova med frukt som tillbehör, vackert dekorerad och inslagen i cellofan. De är glada och stolta över Norrbacks valframgång.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera