|

Sprakande musikalshow

Sonja Biskop är en av musikalshowens huvudartister. Skolmusikkårens drillflickor stod för showens dansinslag. Jahorina Kolppanen sjöng Memory ur musikalen Cats. Roy Stenberg sjöng Old man river från musikalen Showboat. Antti Railio sjöng bland annat We are the champions ur Queen-musikalen We will rock you.
Det var sång, dans, glitter, show och allt som hör till musikalens värld när Närpes skolmusikkårs Musical Show hölls i Kristinahallen på lördag. Om två veckor spelas showen i Malax
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det bjöds på en lång rad kända musikalnummer och artisterna avlöste varandra på scen. 400 personer såg lördagens första föreställning i Kristinahallen i Kristinestad. På kvällen hölls en föreställning till.

Publiken tackade med stående ovationer efter premiären på skolmusikkårens sjunde stora show sedan 2001 och den första på fem år.

Huvudsolister denna gång är Antti Railio, Sonja Biskop och Emma Backman. Men nio andra solister plus körer medverkar också.

Läs vår recension från musikalshowen i tisdagens tidning.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.