|

Utdelningen av Sydin försenad i dag – läs dagens nummer av Sydin gratis här

E-tidningen kan läsas i mobil, dator och på surfplatta. Zoom
Foto: Malin Bylund

E-tidningen kan läsas i mobil, dator och på surfplatta.

Det har varit problem med utdelningen av Sydin bland annat i Närpes under onsdagsmorgonen. Här kan du läsa onsdagens Syd-Österbotten gratis.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På grund av ett tekniskt misstag i distributionen har många prenumeranter i Närpesregionen beklagligtvis blivit utan onsdagens Syd-Österbotten i sin postlåda nu på morgonen. Tidningen kommer att delas ut under dagens lopp. Vi beklagar förseningen. 

Alla som prenumererar på Syd-Österbotten har alltid tillgång till det digitala materialet. Här ingår webbnyheterna på sydin.fi och e-tidningen. E-tidningen är en identisk kopia av papperstidningen, men i digitalt format.

På grund av problem med distributionen på onsdagsmorgonen öppnar vi nu dagens e-tidning (Sydin onsdagen den 8 december) gratis för alla. Därmed har även andra än prenumeranter möjlighet att bekanta sig med innehållet och hur det är att läsa Sydin på dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Det enda som krävs är att du har en inloggning. Om du inte redan har inloggning kan du skapa en sådan, gratis, genom att följa instruktionerna här på sidan. (Om du använder mobiltelefon eller surfplatta rekommenderar vi att du laddar ner gratisappen e-Sydin från Google Play eller App Store). 

Annons
Dagens e-tidning hittar du här på startsidan under "E-tidning" eller via den här länken: e-tidningen.sydin.fi

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan