Ny silo både lagrar och torkar spannmål – "Vi sparar varje år in på både arbetstid och torkningskostnader"

På tisdagen hade Linda Pellfolk och Jussi Murto-Koivisto öppet hus och förevisade sin nya torksilo. Tobias Malm, Kent-Johan Lindsén, Kjell Engman, Stefan Engman och Torbjörn Engman hörde till besökarna.
Foto: Mona Söderman

På tisdagen hade Linda Pellfolk och Jussi Murto-Koivisto öppet hus och förevisade sin nya torksilo. Tobias Malm, Kent-Johan Lindsén, Kjell Engman, Stefan Engman och Torbjörn Engman hörde till besökarna.

En ny, stor torksilo står hos JMK-Milkhouse i Pjelax som Jussi Murto-Koivisto och Linda Pellfolk äger. I den torkande silon kan höstens spannmålsskörd både blandas, torkas och lagras. Den nya satsningen ska spara såväl tid som pengar.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan