|

Sista chansen att delta i vår tävling: Skriv sista stycket i en fiktiv deckare och vinn en bok

Nu har du chansen att väcka din inre deckarförfattare till liv. Skriv sista raden eller sista stycket i en fiktiv österbottnisk deckare. Du kan vinna en bok av Anna Jansson. Zoom
Foto: Heidi Kojonen

Nu har du chansen att väcka din inre deckarförfattare till liv. Skriv sista raden eller sista stycket i en fiktiv österbottnisk deckare. Du kan vinna en bok av Anna Jansson.

Nu har du möjligheten att väcka din inre deckarförfattare till liv. Skriv sista raden eller sista stycket i en fiktiv österbottnisk deckare. Du kan vinna en bok!
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vi på HSS Media tävlar ut tre exemplar av "Dansa min docka" skriven av Anna Jansson. De bästa förslagen på en rad eller ett stycke som kunde avsluta en österbottnisk deckare vinner!  Vi ser gärna att stycket har österbottnisk anknytning – men det måste inte vara en ort eller plats. 

Du tävlar genom att lämna ditt bidrag i kommentarsfältet här nedan. Förslag som lämnas via Facebook eller mejl gills inte.

Vi avslutar tävlingen söndagen 17 oktober och vinnarna meddelas personligen. Stort lycka till!

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan