|

Tungt och erfaret Sport inleder jakten på slutspelsplats – lyssna på nyhetspodden här

Sportfostrade Joni Nikko är tillbaka i Vasalaget efter en paus på 10 år.  Zoom
Foto: Samppa Toivonen / APOLLO PHOTO

Sportfostrade Joni Nikko är tillbaka i Vasalaget efter en paus på 10 år.

VBL-sportens Jona Nyström analyserar läget i Sport inför säsongsstarten imorgon. Hur långt kan ligans tyngsta och mest rutinerade lag gå denna säsong?
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Då är det igen dags för en ny hockeysäsong, och på fredagskvällen möter Sport Ässät i Björneborg. Ligan rivstartar alltså med ett klassiskt riksåttanderby.

Sport har under sommaren genomgått stora förändringar. En del spelare har fått nya klubbadress och även i Sport finns flera nya namn. Enligt Jona Nyström, digital sportchef på HSS Media, är Sport det lag i ligan som har mest erfarenhet, och som viktmässigt är tyngst av alla. 

Risto Dufva inleder en ny säsong som Sports tränare.
Foto: Ludvig Andersson

Risto Dufva inleder en ny säsong som Sports tränare.Frågan är om laget har det som krävs för att ta en placering bland de tio bästa, och vem kommer att bära guldhjälmen säsongen 2021–2022? 
Annons
Gör dig redo inför ligastarten med ett pinfärskt avsnitt av nyhetspodden Bakom rubrikerna som du hittar på: HSS Medias lyssnasajt, Spotify och Apple podcasts

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan