|

Påminnelse: Skicka in ditt favoritrecept – och var med i utlottningen av Mickes söta

Har du ett bra recept med äpplen i? Eller med några andra frukter eller grönsaker? Skicka in till oss, och tävla om kokböcker av Michael Björklund! Zoom

Har du ett bra recept med äpplen i? Eller med några andra frukter eller grönsaker? Skicka in till oss, och tävla om kokböcker av Michael Björklund!

Sydin efterlyser ditt favoritrecept i skördetid – och lottar ut kokböcker bland alla dem som skickar in ett bidrag.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Hur tar du tillvara den här årstidens frukter, grönsaker och bär? Har du ett favoritrecept som du brukar söka fram så här i skördetid, och som du nu vill dela med dig av till Sydins läsare? På exempelvis äppelbröd, rönnbärsvin eller vinbärsmarmelad?

Mejla i så fall ditt recept till malin.bylund@sydin.fi. En bild på läckerheten är en stor bonus. Bifoga telefonnummer, för redaktionens kännedom.

Sedan publicerar vi recepten på vår webbplats, och ett urval i tidningen.

Bland alla de som deltar lottar vi ut tre kokböcker, i form av Michael Björklunds omtyckta bok Mickes söta. Vi ser fram emot att få ta del av ditt bidrag!

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan