|

LYSSNA HÄR: Direktsänd tvåspråkig valstudio – sändningen börjar 19.30

Anssi Marttinen och Patrick Sjöholm leder den tvåspråkiga radiosändningen, som börjar klockan 19.30 på Radio Vaasa. Zoom
Foto: Mikael Nybacka

Anssi Marttinen och Patrick Sjöholm leder den tvåspråkiga radiosändningen, som börjar klockan 19.30 på Radio Vaasa.

Följ med resultat och analyser i VBL:s, ÖT:s, Sydins och Radio Vaasas tvåspråkiga direktsändning. Länk till webbradio hittar du här.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Kommunalvalssändningen i Radio Vaasa börjar klockan 19.30. Studiovärdar är Radio Vaasas Anssi Marttinen och VBL:s Patrick Sjöholm.För analyserna står VBL:s ledarskribent Dan Ekholm och Anna Sourander. 

Under kvällen hör du även intervjuer med kommunalvalskandidater, tidigare riksdagsledamoten Ulla-Maj Wideroos och Vasa stads förra förvaltningsdirektör Veli-Matti Laitinen. 

LYSSNA: Genom att klicka här öppnas webbradion i en ny flik i din webbläsare. 

Tips! Webbradion öppnas i en ny flik. Då kan du fortsätta surfa runt på nyhetssajten, och samtidigt lyssna på sändningen i Radio Vaasa.

Annons
Radio Vaasas radiofrekvenser: Vasaregionen 99,5 Mhz, Sydösterbotten: 97,7 Mhz och i Karleby 100,3 Mhz.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan

Läs Sydin digitalt i fyra månader för 25 €

Normalpris 47,60 €

Hämta erbjudande