|

Premiär i juni för Bergströms Netflix-film

Molly Nutley har huvudrollen i mamma Helena Bergströms nya film "Dancing Queens". Zoom
Foto: Netflix/TT

Molly Nutley har huvudrollen i mamma Helena Bergströms nya film "Dancing Queens".

Den 3 juni är det premiär för Helena Bergströms svenska Netflix-film "Dancing Queens".
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Filmen beskrivs av strömningstjänsten som "ett drama om att våga omfamna det oförutsägbara och vara öppen för kärlek och vänskap i alla dess former".

Huvudrollen spelas av Bergströms dotter Molly Nutley och i övriga roller syns bland andra Marie Göranzon, Claes Malmberg, Christopher Wollter, Rakel Wärmländer, Ann Westin och Dominika Peczynski.

Handlingen kretsar kring Dylan Pettersson, en 23-årig tjej med stora dansdrömmar från en liten ö i Bohusläns skärgård. Hon börjar jobba som städare på drag-klubben Queens där hennes danstalanger upptäcks av en slump.

"Dancing Queens" regisseras av Helena Bergström, som också är manusförfattare tillsammans med Denize Karabuda. För kostym står den designern Camilla Thulin.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan

Läs Sydin digitalt i fyra månader för 25 €

Normalpris 47,60 €

Hämta erbjudande