Fönster och väggar avgör hur rummen placeras då kurscentret blir kommungård

Ulf Granås konstaterar att det finns en del bokhyllor i KKC:s matsalsbyggnad. De är kvar sedan biblioteket fanns där under den tid då biblioteksbyggnaden renoverades.
Foto: Mona Söderman

Ulf Granås konstaterar att det finns en del bokhyllor i KKC:s matsalsbyggnad. De är kvar sedan biblioteket fanns där under den tid då biblioteksbyggnaden renoverades.

Målet är att ändra så lite som möjligt på de bärande konstruktionerna då KKC:s före detta matsalsbyggnad ändras om till kommungård i Korsnäs. Tanken är att personalens arbetsrum placeras längs de ytterväggar där det redan finns fönster.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan