Elever och personal från Mosebacke skola är satta i karantän

Förskolan och morris och eftis i Mosebacke skola var tvungna att hålla stängt på fredagen på grund av exponering för coronasmittan. Zoom
Foto: Niclas Östman

Förskolan och morris och eftis i Mosebacke skola var tvungna att hålla stängt på fredagen på grund av exponering för coronasmittan.

Uppdaterad. Elever från förskolan och klass 1 och 2 i Mosebacke skola är försatta i karantän med omedelbar verkan. Karantänen gäller också delar av personalen. Det här på grund av exponering av smittad person.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Elever i Mosebacke skolas förskola och klass 1 och 2 försattes i karantän på torsdagen, meddelar bildningsdirektör Åsa Snickars via skolornas informationskanal Wilma. Orsaken är exponering av smittad person.

Karantänen gäller alla elever i förskolan och de elever i årskurs 1 och 2 som deltar i eftermiddagsverksamheten, övriga har normal skoldag på fredagen. 

Både morris och eftis är stängda på fredagen, eftersom all personal där också är i karantän.

Karantänen gäller hela nästa vecka till och med den 5 mars, veckan som också är sportlov.

Annons
Uppdaterad kl 15.58 med uppgiften om att karantänen gäller alla elever i förskolan, och de elever i klass 1 och 2 som deltar i eftermiddagsverksamheten.

Uppdaterad kl 16.10: Morris- och eftispersonalen är också i karantän och den verksamheten är stängd på fredagen.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Planerar för att teater, karneval och marknad ska bli av – "Det blir säkert under vissa restriktioner"

Vi planerar för att tomatkarnevalen ska bli av i sommar, konstaterar Victor Strömbäck.
Foto: Arkiv/Rosita Pellas

Vi planerar för att tomatkarnevalen ska bli av i sommar, konstaterar Victor Strömbäck.

Närpes Teater utgår från att de ska kunna spela pjäsen Robin Hood i sommar. Likaså planerar arrangörerna av Tomatkarnevalen i Närpes och av sommarmarknaden i Kristinestad för att evenemangen ska bli av. Det är regeringens plan för uppluckrade restriktioner som inger hopp.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan