|

Upprop: Nu vill vi se fina vinterbilder

Norrgårdsvägen i Nämpnäs fungerar utmärkt som skidspår, tycker syskonen Melina och Casper Sjöström. Zoom
Foto: Jennica Sjöström

Norrgårdsvägen i Nämpnäs fungerar utmärkt som skidspår, tycker syskonen Melina och Casper Sjöström.

Ska du ge dig ut i den vintriga omgivningen i veckoslutet? Om svaret är ja: ta kameran eller mobilen med. Nu efterlyser Sydin vinterbilder från alla håll och kanter i Sydösterbotten.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vad pysslar du med i vinter? Bygger snöborgar eller isslott, går med snöskor eller strövar omkring i naturen? Spelar isgolf? Eller har du kanske världens bästa pulkabacke eller skidspår på din bakgård? Fotograferar du djur eller natur i vinterskrud?

Nu får du mer än gärna dela med dig av dina vinterbilder till Sydin. Skicka bilden till malin.bylund@sydin.fi så publiceras den här, på webben. Ett urval bilder publiceras också i tisdagens papperstidning (23.2).

Berätta vem som fotat, var bilden är tagen och namn på de personer som syns på bild. De bilder som vi publicerar i papperstidningen måste vi ha senast måndag morgon klockan 8.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

För 50 år sedan: Marthor samlades i det nyrenoverade och varma församlingshemmet – och Finby uf gick i graven

Barnträdgården med sin lärarinna fru Gullan Lindh, sjunger för marthorna.
Foto: Faksimil ur SÖ 23.2

Barnträdgården med sin lärarinna fru Gullan Lindh, sjunger för marthorna.

Ur Historiska arkivet vecka 8/1971. Hundratal marthor fick höra om skolfrågor, Finby ungdomsförening höll sitt sista årsmöte och farmer har upphört i Korsnäs. Bland annat detta kunde man läsa om i Närpes Tidning och i Syd-Österbotten 23–27.2.1971.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan