|

Lindedahl årets entreprenör

NyhetsbildZoom
Mikael Lindedahl vid RL Trans i Lappfjärd är Årets entreprenör i Västra Finland och en av 13 finalister i tävlingen. Foto: Anders Bergvik
Vd Mikael Lindedahl vid RL Trans i Lappfjärd har utsetts till Årets entreprenör 2014 i Västra Finland och är en av de 13 som tävlar om titeln Årets entreprenör i Finland.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det familjeägda transportföretaget RL Trans och dess vd Mikael Lindedahl är en av 13 regionala vinnare i den prestigefyllda tävlingen Entrepreneur of the year, som arrangeras av Ernst & Young. Dessa 13 har därmed tagit sig till finalomgången. Årets entreprenör i Finland offentliggörs vid finalen i Helsingfors 7 november. Vinnaren representerar Finland vid World Entrepreneur of the Year -tävlingen i Monte Carlo i juni 2015. Den internationella tävlingen omfattar 50 länder. RL Trans är specialiserat på bulktransporter och har sammanlagt 130 anställda. 400 hade nominerats till Årets entreprenör i Finland. Tävlingen arrangeras i 50 länder. Ernst & Young vill med tävlingen lyfta fram tillväxtorienterade och lönsamma företag.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan