|

Förtroendevald lämnar sina uppdrag i Kaskö

Rose-Marie Engvall lämnar sina förtroendeuppdrag i Kaskö. Hon representerar SFP och har anhållit om befrielse på grund av personliga skäl.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Rose-Marie Engvall är ordinarie medlem i tekniska nämnden, ersättare i stadsstyrelsen och ersättare i stadsfullmäktige. Robert Sundberg träder in som ersättare för SFP i fullmäktige. Vem som tar över uppdragen i tekniska nämnden och stadsstyrelsen bestäms av fullmäktige.

Stina Bärnlund är ny ersättare i nämnden för Musikinsitutet Legato. Sonja Lapveteläinen representerar staden på Fastighets Ab Torgekens och Carl-Gustav Mangs på Bostads Ab Kaskiviljas bolagsstämmor. Det bestämde stadsstyrelsen på tisdagen.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Kasköprofil får Hagforsmedaljen: "Halkade in i politiken på ett bananskal"

Carl-Gustav Mangs får Hagforsmedaljen för att han målmedvetet värnat om utbildning och kulturutbud på svenska.
Foto: Mats Ekman

Carl-Gustav Mangs får Hagforsmedaljen för att han målmedvetet värnat om utbildning och kulturutbud på svenska.

Politik, varvat med kultur och idrott, upptar mycket av tiden för Carl-Gustav Mangs i Kaskö. Nu får han Hagforsmedaljen för sitt samhällsengagemang, som blivit en livsstil. Jo, medger han, "kommunaldjävulen tog mig".

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan