Inga nya sökande till jobb som projektkoordinator

Inga nya sökande har anmält sig till jobbet som projektkoordinator i Kristinestad. Ansökningstiden förlängdes då man hoppades locka fler sökande.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Efter den andra omgången finns alltså bara två sökande till befattningen som projektkoordinator i Kristinestad. De är tradenomen och filosofie magistern Tarja Aurell från Vasa samt socionomen och politices magistern Rainer Lytz från Kvevlax.

Befattningen är nyinrättad och den som väljs anställs för två år. Projektkoordinatorn jobbar inom serviceområdet för livskraft. Beslutet att anställa en person som ska hålla koll på ansökningar om finansiering och olika projekt fattades i februari av stadsstyrelsen.

Då en person har en helhetsbild räknar man i Kristinestad också med att kunna starta fler projektansökningar. Till hens uppgifter hör att hjälpa till i projektskrivandet och vid redovisningar.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Österbottniska kommundirektörer vädjar till regeringen – skapa jobb genom offentliga satsningar på vägar och inomhusluft

Vasas stadsdirektör Tomas Häyry och Korsholms kommundirektör Rurik Ahlberg är två av de femton som undertecknat brevet.
Foto: Kollage

Vasas stadsdirektör Tomas Häyry och Korsholms kommundirektör Rurik Ahlberg är två av de femton som undertecknat brevet.

Femton kommundirektörer har jobbat fram sex förslag för hur samhället och kommunal ekonomi kan rulla på i kristider.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan