|

För 50 år sedan: Coeur de filet Carni på menyn när Hotell Kristina öppnar

Från det moderna restaurangköket ses kokerskan Elna Pohjonen och köksbiträdena Sirkka Jylli och Elvi Rantamäki ifärd med att ordna upp servisen.
Foto: Faksimil ur SÖ 10.3.1970

Från det moderna restaurangköket ses kokerskan Elna Pohjonen och köksbiträdena Sirkka Jylli och Elvi Rantamäki ifärd med att ordna upp servisen.

Ur Historiska arkivet vecka 11/1970. Hotell Kristina slår upp dörrarna, många boklån i Lappfjärd, och Närpes Vatten är populärt i Yttermark. Bland annat detta kunde man läsa om i Närpes Tidning och i Syd-Österbotten 10–14.3.1970.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan