|

Wasa Teater skjuter fram premiären på "Bomullsängeln"

Ksenia Timoshenko, till vänster, och Sannah Nedergård spelar huvudrollerna som Helli och Hilda i "Bomullsängeln" på Wasa Teater. Zoom
Foto: Frank A. Unger

Ksenia Timoshenko, till vänster, och Sannah Nedergård spelar huvudrollerna som Helli och Hilda i "Bomullsängeln" på Wasa Teater.

Urpremiären av Wasa Teaters nyskrivna pjäs "Bomullsängeln" skjuts upp med en vecka.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Urpremiären av "Bomullsängeln" skulle gå av stapeln på lördag den 23 november. Generalrepetitionen var tänkt att hållas dagen innan, fredagen den 22 november.

På grund av sjukdomsfall i ensemblen flyttas urpremiären av "Bomullsängeln" till fredagen den 29 november klockan 19.  Nytt datum för generalrepetitionen är torsdag 28 november klockan 19.

De som bokat plats till den 29 november, får därmed automatiskt ta del av premiärföreställningen.

Den som är inbokad eller har köpt biljett till någon av de inställda föreställningarna blir kontaktad av försäljningsavdelningen vid Wasa Teater och bokas om till ett nytt föreställningsdatum.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Vilken är den vackraste julsången? Tävla om biljetter till Sångargillets julkonsert

Wasa Sångargille ger två julkonserter i Trefaldighetskyrkan det sista veckoslutet före jul. Den här bilden är från i fjol.
Foto: Arkiv/Johan Hagström

Wasa Sångargille ger två julkonserter i Trefaldighetskyrkan det sista veckoslutet före jul. Den här bilden är från i fjol.

Vilken julsång måste du höra för att komma i julstämning? Berätta det för oss och du har chans att vinna en av fem dubbelbiljetter till julkonserten med Sångargillet.

Mest läst senaste veckan