Förlängd anställning för kanslist i Kaskö

Medborgarinstitutet och bildningsavdelningen i Kaskö har en kanslist på halvtid till utgången av maj nästa år. Kanslistens tidsbundna anställning hade annars gått ut vid årsskiftet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Bildnings- och biblioteksdirektör Sirkka Suurla i Kaskö är partiellt vårdledig och jobbar 80 procent till utgången av maj. Då behövs en person som redan är inkommen i uppgifterna, motiverar stadsstyrelsen beslutet att förlänga kanslisten Johanna Hellströms anställning.

Hellström jobbar halvtid till utgången av maj 2020. Befattningen ingår i stadens kanslistpool och hon vikarierar vid behov andra kanslister. De främsta arbetsuppgifterna är vid medborgarinstitutets kansli och dagliga uppgifter vid bildningsavdelningen.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Arbetsgrupp ska grunna på bostadspolitik, inte bara tjänstemän

Det ska vara en politiskt tillsatt arbetsgrupp, inte tjänstemän, som gör upp bostadspolitiska principer. Det anser stadsstyrelseledamot Michaela Esch (SFP) som fick resten av styrelsen med på noterna.

Mest läst senaste veckan