Ny ersättare behövs i välfärdsnämnden

En ny ersättare måste väljas i välfärdsnämnden i Kristinestad. Ersättaren utses av stadsfullmäktige.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Sofia Dahlroos, som är ersättare i välfärdsnämnden på SFP-mandat, har valts till projektledare för Lafo 2.0-projektet. Lappfjärds folkhögskola ägs av staden. Hon är då anställd inom serviceområdet under välfärdsnämnden i Kristinestad.

Arbetsavtalet upphör 31 maj 2021. Eftersom anställningsförhållandet är längre än sex månader kan Dahlroos inte längre vara ersättare i välfärdsnämnden.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Sydösterbotten fick ny representant i SFP:s partistyrelse

Emina Arnautovic är tjänstledig kontaktchef för SFP i Österbotten. Hon valdes på lördagen till ny medlem i SFP:s partistyrelse.
Foto: Arkiv/Tom Forsman

Emina Arnautovic är tjänstledig kontaktchef för SFP i Österbotten. Hon valdes på lördagen till ny medlem i SFP:s partistyrelse.

Sydösterbotten  behåller sin plats i Svenska folkpartiets partistyrelse. Emina Arnautovic från Närpes är ny i styrelsen som utsågs i samband med partidagen i Vanda.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan