Ny ersättare behövs i välfärdsnämnden

En ny ersättare måste väljas i välfärdsnämnden i Kristinestad. Ersättaren utses av stadsfullmäktige.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Sofia Dahlroos, som är ersättare i välfärdsnämnden på SFP-mandat, har valts till projektledare för Lafo 2.0-projektet. Lappfjärds folkhögskola ägs av staden. Hon är då anställd inom serviceområdet under välfärdsnämnden i Kristinestad.

Arbetsavtalet upphör 31 maj 2021. Eftersom anställningsförhållandet är längre än sex månader kan Dahlroos inte längre vara ersättare i välfärdsnämnden.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

18 anmärkningar mot havsvind utanför Sideby och Skaftung – två om Korsnäs-Närpes

Håkan Teir-Siltanen vill att havsvindparken utanför Skaftung och Sideby stryks. Totalt lämnades 18 anmärkningar in mot planerna som nu aktualiseras igen.
Foto: Ann-Sofie Långvik

Håkan Teir-Siltanen vill att havsvindparken utanför Skaftung och Sideby stryks. Totalt lämnades 18 anmärkningar in mot planerna som nu aktualiseras igen.

Det finns ett stort lokalt motstånd mot en havsvindpark utanför Sideby och Skaftung. Däremot är det endast en person som yrkar på att havsvinden utanför Korsnäs och Töjby ska strykas ur landskapsplanen.

Mest läst senaste veckan