Nu ska avdelningen för inremedicin och neurologi vid VCS rustas upp: "Patienter får vård ändå dygnet runt"

Sjukhuset beklagar att renoveringen kan medföra bullerstörningar. Zoom
Foto: Arkiv/Linus Lindholm

Sjukhuset beklagar att renoveringen kan medföra bullerstörningar.

Avdelningen ska saneras och innertaket ses över när Vasa centralsjukhus renoverar avdelningen för inremedicin och neurologi.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vid renoveringen av E5, avdelningen för inremedicin och neurologi, ska innertaket saneras och därtill ska man se över innertaket.

Renoveringen uppskattas vara i två månader. Trots renoveringen löper verksamheten på avdelningen dygnet runt.

– Under renoveringen pågår verksamheten på avdelning E5 och den onkologiska avdelningen i normal ordning dygnet runt. Vården av patienterna äventyras inte i något skede av renoveringen, säger överskötare Kosti Hyvärinen, som ansvarar för serviceområdet för bäddavdelningar, i ett pressmeddelande.

I samband med renoveringen överförs hematologiska patienter som är i behov av avdelningsvård planenligt till den onkologiska avdelningen för vård. Renoveringen påverkar inga andra patientgrupper.

Sjukhuset beklagar att renoveringen kan medföra bullerstörningar.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Wasa Teater skjuter fram premiären på "Bomullsängeln"

Ksenia Timoshenko, till vänster, och Sannah Nedergård spelar huvudrollerna som Helli och Hilda i "Bomullsängeln" på Wasa Teater.
Foto: Frank A. Unger

Ksenia Timoshenko, till vänster, och Sannah Nedergård spelar huvudrollerna som Helli och Hilda i "Bomullsängeln" på Wasa Teater.

Urpremiären av Wasa Teaters nyskrivna pjäs "Bomullsängeln" skjuts upp med en vecka.

Mest läst senaste veckan