|

Lisa Palm blir specialmedarbetare åt justitieminister Henriksson

NyhetsbildZoom
Från vänster: Lisa Palm, Camilla Mäkinen och Hanna Seppä. Foto: Pressbild/SFP
Justitieminister Anna-Maja Henriksson (SFP) har utsett tre specialmedarbetare. En av dem är Nykarlebybördiga Lisa Palm.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Justitieminister Anna-Maja Henriksson kompletterar sin stab med specialmedarbetarna Camilla Mäkinen, Lisa Palm och Hanna Seppä.

Camilla Mäkinen från Grankulla är utbildad ekonomie magister och kommer att fungera som Henrikssons finanspolitiska specialmedarbetare. Mäkinen har tidigare arbetat bland annat som pressekreterare för Svenska folkpartiet, som generalsekreterare för Svenska Handelshögskolans studentkår, som praktikant på amerikanska kongressen i Washington DC och som Jörn Donners riksdagsassistent.

Lisa Palm från Nykarleby är utbildad politices magister och har tidigare varit Henrikssons riksdagsassistent. Hon har även arbetat som skattesekreterare på Skatteförvaltningen och som praktikant vid Democratic Alliance i Sydafrika.

Hanna Seppä från Björneborg är vicehäradshövding och har varit lagstiftningssekreterare för Svenska riksdagsgruppen. Hon har tidigare arbetat på bland annat Kommunförbundet, Helsingfors tingsrätt och med internationella uppdrag.

Otto Andersson har redan tidigare kallats till specialmedarbetare för SFP:s ministergrupp och justitieministern.

Kommentarer
|

Då fanns enorm framtidstro i Kristinestad – "Men det här var ju helt dödfött"

Nyhetsbild
Erkki Ikkelä-Koski satt i fullmäktige och som ordförande i industrinämnden när planerna på semesterparadis vid Kanonviken lanserades. Foto: Anders Bergvik
Framtidstron spirade i Kristinestad. Allt var möjligt, alla var överens – även om att planen på ett semesterparadis vid Kanonviken var en dödfödd idé.

Mest läst senaste veckan