|

Så här ser den försvunna Vöråbons bil ut – kontakta polisen om du har sett den

NyhetsbildZoom
Personbilen är en Kia Ceed av årsmodell 2007 med registreringsnumret GHN-496. Foto: Polisen
Den 70-åriga Vöråbon Bengt Pada är försvunnen sedan den 3 juni. Polisen efterlyser fortfarande tips från allmänheten. Nu släpper de också en bild på bilen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På måndagsmorgonen den 3 juni var Bengt Pada delaktig i en mindre kollision i Vasa. I samband med kollisionen fotade polisen hans bil. Efter detta har inga observationer av bilen gjorts. Ifall någon hittar bilen ber polisen att man genast tar kontakt med nödcentralen (112). Bilen är en Kia Ceed av årsmodell 2007 med registreringsnumret GHN-496. Den har små plåtskador vid framdäcket.

Den senaste säkra observationen av Pada är från måndagen den 3 juni vid 10.30-tiden då han sågs i Vasa centrum. Tips och övriga observationer kan fortsättningsvis skickas in till polisen på adressen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Kriminalkommissarie John Forslund på Österbottens polisinrättning säger att en del tips har kommit in, men att inget av dessa har varit sådant att man med säkerhet kan säga var Pada har rört sig efter måndagen den 3 juni.

Polisen informerade i måndags (10.6) att Vöråbon Bengt Pada är försvunnen

Fortfarande fler frågor än svar om dataskandalen i Kristinestad

Nyhetsbild
Stadsjuristen Niklas Granö väntar på information om innehållet på datorerna. Det var meningen att de skulle förstöras, men det brast någonstans eftersom de återfanns på loppis i Björneborg. Foto: Arkiv/Anders Bergvik
Frågorna är fortfarande fler än svaren när det gäller de ur bruk tagna datorerna från Kristinestads hälsovårdscentral som såldes på en loppis i Björneborg. Än har polisen inte hunnit granska hårdskivorna för att se vad allt där fanns.

Mest läst senaste veckan