Långtradare av vägen i Lappfjärd – Riksåttan öppen igen

Vid femtiden på måndagsmorgonen körde en långtradare av Riksåttan i Lappfjärd. Vägen stängdes av under bärgningen. Zoom
Foto: Anders Bergvik

Vid femtiden på måndagsmorgonen körde en långtradare av Riksåttan i Lappfjärd. Vägen stängdes av under bärgningen.

På måndagsmorgonen kanade en långtradare av Riksåttan vid Åsändan i Lappfjärd. Riksåttan stängdes av under bärgningsarbetet men är nu öppen igen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vid femtiden på måndagsmorgonen körde en långtradare på väg söderut av Riksåttan vid Åsändan i Lappfjärd. Ekipaget välte inte och chauffören klarade sig oskadd.

Vid tiotiden på förmiddagen stängdes ett avsnitt av Riksåttan under tiden långtradaren bärgades. Bärgningen var klar vid 11.30-tiden då vägen öppnades igen.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Polisens statistik visar: Stor ökning av narkotikabrott i Kristinestad

Jämfört med halvårsstatistiken för 2019 har fler misstänkta rattfyllerister gripits av polis både i Närpes och Kristinestad.
Foto: Arkiv/Malin Bylund

Jämfört med halvårsstatistiken för 2019 har fler misstänkta rattfyllerister gripits av polis både i Närpes och Kristinestad.

Det var fler narkotikabrott och fler rattfyllerister men färre fall av misshandel och inbrott i Sydösterbotten under det första halvåret jämfört med motsvarande period i fjol.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan