|

Du kan läsa Sydins e-tidning på torsdag gratis!

NyhetsbildZoom
I Sydins näringslivsbilaga träffar vi bland andra Eva Backman som driver tvätteriet Aquatex i Närpes där också sonen Lukas Backman jobbar.
E-tidningen är allt som finns i papperstidningen – i digital form. Nu kan du lätt testa hur du läser vår e-tidning. Torsdagens Sydin (24.1) med näringslivsbilagan finns som gratis e-tidning på en dator, smarttelefon eller surfplatta nära dig. Det enda som krävs är att du loggar in, och det är gratis.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

E-tidningen ingår i alla våra prenumerationer. Den är sida för sida en identisk kopia av papperstidningen. Den enda skillnaden är att det inte prasslar när du läser den.

Du som inte ännu är prenumerant har nu möjlighet att bekanta dig med vårt innehåll och med e-tidningen.

Torsdagens e-tidning (24.1) är gratis, öppen för alla. Här ingår vår näringslivsbilaga Sydösterbottniskt näringsliv.

Läs den genom att klicka på rubriken ”e-tidningen” i menyn uppe på nyhetssajten. Välj sedan ”logga in” för att skapa ett nytt konto eller logga in med ditt befintliga.

I läsplatta eller mobil kan du ladda ner vår e-tidningsapp eSydin (via Google Play eller Apple Store) innan du börjar läsa. Det ger en bättre läsupplevelse.


Det lönar sig att fortsätta vara inloggad hos oss eftersom du då kan följa skribenter och få meddelande varje gång dina favoritskribenter publicerar en ny artikel. Du kan också spara artiklar för senare läsning. Du kan också följa ämnen. Det betyder att du får ett meddelande när vi skriver något om ditt favoritämne. Allt detta gör du enkelt när du öppnat en artikel.

Du som redan är prenumerant har redan tillgång till e-tidningen och allt plusmaterial på www.sydin.fi. Där kan du även läsa gamla tidningar i Historiska arkivet, där vi samlat tidningar sedan 1897.

Bekanta dig med Sydins e-tidning torsdagen 24 januari.

Kommentarer
|

Bil krockade med två älgar i Molpe

Natten till lördag inträffade en älgkrock på Strandvägen mellan Molpe och Korsnäs. Inga personskador uppstod.

Mest läst senaste veckan